2777
2789
عنوان

خنومای آشپز بیاین

184 بازدید | 34 پست

بهترین روش طبخ ماهی قزل آلا چیه؟

میخام این دفعه متفاوت از دفه های قبل درست کنم.

اگ روشی خوشمزه ای بلدین لطفا ب منم بگین😘

ظهر میخام ماهی پلو درست کنم😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی ت رو طعم دار کن حتما 

اگه تو فر یا توستر نذاشتی بزار تو توستر

ولی خوب طعم دار کن مثلا رب الو یا رب انار  و سبزی های معطر بزن بهش وادویه مخصوص و کمی سیر

برای مادر شدنم دعا کنید❤

نمیدونم متفاوته یا نه

روی ماهی ها اندکی نمک و فلفل و زعفرون میمالم + پیاز خرد شده میذارم چند ساعت بمونه


به  پودر سوخاری کنتاکی آمون  زردچوبه و نمک و فلفل اضافه میکنم ماهی رو توش میغلتونم و سرخ میکنم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

قزل را در سير، آويشن، ليمو ترش، زعفران ١-٢ ساعت گزاشته .

سپس درون شكم را رب انار ، سبزي معطر، گردو ، آلو گزاشته بسته . روغن زيتون كمي روش بريز بزار فر بپزه 😋😋😋

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد

من تا ماهی میخرم میشوورمش. بعدم برا اینکه بوی زحمش گرفته بشه روش پیاز خلالی و سیر فلفل دلمه و ساقه کرفس میریزم میزارم توو ظرف در بسته 12ساعت تو یخچال بمونه بعدم میزنم تو اردگندم +نمک +فلفل+ پاپریکا+زرد چوبه+ کمی زنجبیل که سردی غذا را بگیره یکم بعدم تو روغن سرخ میکنم عالی میشه نه بوی زحم میده هم معطر و خوشمزه میشه.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز