2777
2789
سرکه سیب واب پیاز بریز تردو عالی میشه

خودتون امتحان کردید؟

یه چیز دیگه که پرادویه هم بشه.

من تا الان سس مایونز نمک فلفل پودر پاپریکا پیاز و فلفل دلمه ای میزنم خیلی هم خوشمزه میشه.ولی الان یه چیز جدید دیگه دوست دارم امتحان کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای جوجه؟اگر برای جوجه میخوای ماست و ابلیمو و زعفرون و پیاز و فلفل قرمز رو امتحان کن 

کامل توش نفوذ میکنه و خیلی خوشرنگ و خوشمزه میشه اخر سرم با فرچه کره بمال

اگر برای خورش میخوای توی یک و نیم لیتر اب پرتقال بپزش

حال متکلم از کلامش پیداست
برای جوجه؟اگر برای جوجه میخوای ماست و ابلیمو و زعفرون و پیاز و فلفل قرمز رو امتحان کن  کامل تو ...

اینم انجام دادم.خوشمزه هم میشه.

ولی تکراریه.جدیدتر میخوام  

اینم انجام دادم.خوشمزه هم میشه. ولی تکراریه.جدیدتر میخوام    

خوب پس میتوتی توی  سرکه بالزامیک روغن زیتون و چیلی و آویشن و گرندماسالا و یک قاشق سس سویا و نمک دریا  مرینیتش کنی ولی زمانشو کوتاه کن زیادی نرم میشه ولی حسابی خوش رنگ و خوشبو میشه منم همش دنبال طعم های جدیدم☺

آب؟ آب نمیریزم که.برای کباب کردن مرغ منظورمه ها.سیخ زدن

اهااان من پیازو رنده میکنم با ادویه جات و ابلیمو فراوان یکمم ماست میریزم دو سه ساعت میمونه یا زیاد هرچی زیاد بمونه خوشمزه تر میشه

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
خوب پس میتوتی توی  سرکه بالزامیک روغن زیتون و چیلی و آویشن و گرندماسالا و یک قاشق سس سویا و نمک ...

بنظر میاد خوشمزه بشه.ولی از بین اینا هیچکدومو ندارم جز آویشن  

خودتون امتحانش کردید یعنی؟ طعمشو تضمین میکنید؟با سس سویا یکم شیرین نمیشه؟

من امتحان کردم و مزه شو دوست دارم ولی برای شما تضمین نمیکنم که دوست داشته باشی چون ذائقه شما رو نمیشناسم 

سس سویا فقط یک قاشق چایخوری برای تعدیل مزه سرکه باید بریزی 

شما که بهتر از من میدونی توی مرینیت و کلا اشپزی  مزه غالب نباید داشته باشی باید همه چیز باهم  تعدیل بشه تا ترکیب جواب بده 

من یه بار یه جایی جوجه خوردم مژه ش خیلی فرق میکرد رنگشم قهوه ای تیره شده بودم گفتن چی زدین بهش گفت رب انار

خودم امتحان نکردم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
من امتحان کردتضو دوست دارم ولی برای شما تضمین نمیکنم که دوست داشته باشی چون ذایقه تو نمیشناسم  ...

بله درسته پس سعی میکنم حتما بگیرم و امتحان کنم.

مرسی عزیزم