سلام من چندروز پیش بعد از دستشویی احساس کردم یه مایعی ازم خارج شد به دکترم گفتم بلافاصله تست امنیو شور برام نوشت ولی ترسیدم و نرفتم انجام بدم امروز صبحم پاشدم دیدم یکم لباس زیرم خیسه البته من زیاد دستشویی میرم و مایعاتم زیاد میخورم و سونو هم دادم و گفت مایع امنیوتیک خوبه میخوام ببینم کسی تجربه ای داره که من و از نگرانی دربیاره
سلام من چندروز پیش بعد از دستشویی احساس کردم یه مایعی ازم خارج شد به دکترم گفتم بلافاصله تست امنیو ش ...
منم بعد از دستشویی این اتفاق برام میفتاد خیلی میترسیدم ولی ماه آ خر بعد دکترم گفت چون مثانه تحت فشاره ادرار کامل خارج نمیشه وقتی بلند میشی یکم از فشار درمیاد بقیه ادرار خارج میشه ولی شما به نظرم به گفته دکترتون عمل کنید انشالله نی نی تون صحیح و سالم بیاد بغلتون
میخوام تا شنبه صبر کنم باز اگه مشکلی بودم برم برای تست آخه من سرکلاژم و استراحت مطلق از جابجا شدن زیاد میترسم دکترمم گفته زیاد تو ماشین نشینم به نظرتون ریسک نیست
شما چند هفته دادی؟ راحته ؟ من سرکلاژم باید کیت وارد رحم بشه یا نه ؟
من توهفته 25دادم فرن سنتز بود ی چیزی مث گوش پاک کن وارد واژن میکن بعداونو روی لام شیشه ای میذارن وزیر میکروسکوپ میبینن راحت بود من مبترسیدم ازش اول ولی سخت نبود شما ک سرکلاژس نمیدونم دکترت چی گفت
میخوام تا شنبه صبر کنم باز اگه مشکلی بودم برم برای تست آخه من سرکلاژم و استراحت مطلق از جابجا شدن زی ...
منم متاسفانه dvtو استراحت مطلق بودم ولی اینقد ترسوندنم رفتم ولی ب نظرم هیچکی بهترازخودت نمیفهمه کیسه ابت سوراخه یا نه من هی ب دکتر میگفتم نیست اون میگفت هست