2777
2789
عنوان

نی نیم داره تکون میخوره😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست
وای برا من ک اصلا نمیگذره تازه ۳ ماهمه ولی روزا نمیگذرن 

وای کجای هنوز .من اصلا هفته های اولمو یادم نیست از بس بیخیال بودم. یکم خودتو به بیخیالی بزن تا زودتر بگذره این روزا .

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگذارید از این پست ها شاید یکی اه بکشه😗

اگ قراره خدا جون با اه اینجوری مارد زمین بزنه بزار بزنه

قصد ناراحت کردن کسیو نداشتیم.مگ ن اینکه همه باید تو غموشادی شریک باشیم .تایپک خیانت زیادی مزه داده انگاری 😕😕😕

اگ قراره خدا جون با اه اینجوری مارد زمین بزنه بزار بزنه قصد ناراحت کردن کسیو نداشتیم.مگ ن اینکه همه ...

عزیزم اینجا خیلی ها بچه دار نمیشن و تو حسرت این هستن که بدونن تکون نی نی یعنی چی همین شما دوست داری تاپیک بزن من قصدم این بود که متوجه اتون بکنم ...

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
عزیزم اینجا خیلی ها بچه دار نمیشن و تو حسرت این هستن که بدونن تکون نی نی یعنی چی همین شما دوست داری ...

متوجه حرفت شدم گلم سخت نگیر عزیزم اینجا فقط اسمش نی نی سایته توش از همه جور مساعل حرف زده میش .دراخر انشالله  خدا دامن همه منتظراروسبز کنه😘

تو هر سونو از بس استرس میگیرم مگه میتونم بیخیال بشم

سونو هات تا الان  چطور بودن؟من بعد هربار سونو نفس عمیق میکشم از بس خیالم راحت میش نگرانیم فقط الان تشخیص اشتباه جنسیته  اونم برا خریدام😶😚

سونو هات تا الان  چطور بودن؟من بعد هربار سونو نفس عمیق میکشم از بس خیالم راحت میش نگرانیم فقط ا ...

فعلا ک اولاشم خوب بوده سونو انومالیم نزدیکه دارم از نگرانی سکته میکنم از بس ک چیزای بدی میشنوم

برام صلوات میفرستین
فعلا ک اولاشم خوب بوده سونو انومالیم نزدیکه دارم از نگرانی سکته میکنم از بس ک چیزای بدی میشنوم

نگران نباش همش توهمه❤❤❤❤❤❤