2777
2789

دخترم کلا با وزن کم به دنیا اومد الان که تقریبا ۱۶ ماهشه ۸ کیلو هست اونم با کلی تقویت و رسیدگی دکتر آزمایش وی بی جی یا همون گازهای خونی براش نوشت بعد مشخص شد که کلیه اش اسید دفع نمی کنه سیترات پتاسیم ساختنی داد بهش کسی بوده بچش لین مشکلو داشته باشه و از این دارو استفاده کرده باشه

هنوزم راه نیفتاده کمکم کنید؟

عشق یعنی مامان خودم

علایم خاصی داشت که ابن آزمایشو واسش نوشت؟ چون دخترم منم خیلی کم وزنه، خیلی هم آزمایش داده، ولی این آزمایشو نداده تا حالا ! یعنی اصلا دکتر واسش ننوشته

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم خاصی داشت که ابن آزمایشو واسش نوشت؟ چون دخترم منم خیلی کم وزنه، خیلی هم آزمایش داده، ولی این آ ...

فقط همینایی که گفتم خودم به دکترش گفتم این آز رو بنویسه از یکی از دوستام شنیده بودم 

عشق یعنی مامان خودم
فقط همینایی که گفتم خودم به دکترش گفتم این آز رو بنویسه از یکی از دوستام شنیده بودم 

فقط خون میگیرن دیگه؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
برای این آزمایش آره ولی دختر من آز کامل خون و ادرار و مدفو ع داد

دختر منم تمام آرمایشاتو داده، فقط اینو الان شنیدم

ممنون عزیزم ان شاالله همیشه سالم و شاد باشید تو و دختر گلت 

فدات، همچنین شما و دختر نارتون😘