من خودم تقریبا دست به هیچی نمیزنم البته اوایل خیلی کمک میکردم ولی اونا از اولم خونم میومدن دست به هیچی نمیزدن حتی وقتی که حامله بودم با اون شکم ازشون پذیرایی میکردم...حالا چند وقت پیش خونه ی خواهرشوهرم دعوت بودیم من ۵ تا خواهرشوهر دارم شوهرم تک پسر بعد همه خواهرا بلند شده بودن کمک میکردن فقط من نشسته بودم با اینحال تو سفره انداختن کمک کردم ولی بعد اینکه ظرفارو شستن رفتن باهم یه گوشه نشستنو دیگه باهام حرف نزدن اصلا نگامم نمیکردن خیلی بد ادم جاری نداشته باشه همش تنهایی اونا همیشه جمع میشن تو اتاق یا یه جایی باهم حرف میزنن بعد من قاطیه مردام تو مهمونیا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من امروز از صبح خونه مادرشوهرم بود غذا رو هم من درست کردم
من عروس اولم هنوز جاری ندارم
مادرشوهرم کمردرد داشت نذاشتم دس ب سیاه سفید بزنه
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
مهم نیست...اونا کی ان ک تو معطل اونایی ...اونقدر سطح فکری پایین دارن ک بخاطر کمک نکردن باهات حرف نزدن ...نزنن...وقتی ببینن تو محل نمیدی دیگه برات قیافه نمیگیرن