2777
2789
عنوان

ایده هاتون برا مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لحظه یاد برادرام افتادم...بابام موقع پایان خدمتشون و روزی که کارت پایان خدمتشونو آوردن خونه هر بار یه رفتارها و یه اداهایی از خودش نشون داد که اونا انتظار چیزی نداشته باشن....هرچند ما کلا انتظار چیزی نداشتیم ازشون !!!خوشبحال برادرت....

یه لحظه یاد برادرام افتادم...بابام موقع پایان خدمتشون و روزی که کارت پایان خدمتشونو آوردن خونه هر با ...

همه اینا میگذره عزیزم انشالله خدا به برادراتون سلامتی بده و خوشبخت بشن

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
همه اینا میگذره عزیزم انشالله خدا به برادراتون سلامتی بده و خوشبخت بشن

نه عزیزم...بخدا نمیگذره...همش مثل یه عقده و یه زخم تو دل آدم میمونه و با کوچکترین تلنگری درد آدم تازه میشه...پدر و مادر من وضع مالی خوبی دارن ولی دریییییغ از محبت و حس مسئولیت مقابل بچه هاشون...خدا میدونه موقع ازدواج و نامزدی و عروسیه من چه ها کردن تا خرجشون در نیاد و درآخر هم بدون کوچکترین هزینه ای منو فرستادن خونه ی شوهر و فقط خدا میدونه که برای تهیه مخارج عروسی و جهیزیم چه کارا که نکردم...برای اینکه سرافکنده نشم!!!در یک کلام فقط میتونم بگم متنفرم ازشون...هیچوقت خاطرات زندگی تو اون خونه ی جهنمی یادم نمیره

نه عزیزم...بخدا نمیگذره...همش مثل یه عقده و یه زخم تو دل آدم میمونه و با کوچکترین تلنگری درد آدم تاز ...

انشالله که تو خونه زندگی خودتون خوشبخ باشین

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت