2777
2789

عزیزم فقط و فقط مگه خدا بخاد منم هرکاری که تو ذهنته برا پسردار شدن انجام دادم ۱۶ هفته رفتم سونو گفت دختر اصلا تو ذهنم نمگنجه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.قهوه غلیط بده به شوهرت.خودتو هم بااب وجوش شیرین بشور.و سعی کن اگه شد به واژنت هم تزریق کنی.ولی میزان جوش شیرین زیاد نباشه.بعداز رابطه به سمت راست بخواب و پاهاتو بالاتر ازبدنت نگه دار.و خوتوهم گرم نگه داری.کن.س

بله.قهوه غلیط بده به شوهرت.خودتو هم بااب وجوش شیرین بشور.و سعی کن اگه شد به واژنت هم تزریق کنی.ولی م ...

قهوه تموم کردم کاپوچینو هست اشکال نداره بدم بخوره ؟

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐