2777
2789
عنوان

درد پهلو چپ در بارداری

13659 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.من از اوایل بارداری وقتی به پهلو چپ میخوابم پهلوی چپم درد میگیره ومجبور میشم به راست بخوابم.کسی میدونه مشکل از چیه؟؟یا طبیعیه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اوایل بارداری نبود., از ۲۰ هفتگی تقریبا شروع شد جوریکه از شدت درد با گریه از خواب بیدار میشدم مادر شوهرم گفت گرم کن پهلوتو  , دیگه شب قبل از خوابیدن گرمش میکنم , میخوابم دیگه اذیتم نمیکنه فک میکنم برا من یخ میکرد منتها نمیدونم چرا فقط سمت چپ 😃

خدایا شکرت که انقدر مهربونی 😍
من از اوایل بارداری نبود., از ۲۰ هفتگی تقریبا شروع شد جوریکه از شدت درد با گریه از خواب بیدار میشدم ...

ن برای شما از سرما بوده.ولی برای من تا از پهلوی راست به پهلوی چپ میچرخم پهلوم درد میگیره.مجبورم همون پهلو راست بخوابم

من هفته 19 هستم اما دیشب پهلوی چپم درد داشت مث گرفتگی و....یکم راه رفتم خوب شد. نمیدونم نی نی کدوم س ...

ن من وقتی به پهلو چپ میخوابم دردم میگیره انگار به یه چیزی فشار میاد.ولی سمت راست میشم درست میشع

ن من وقتی به پهلو چپ میخوابم دردم میگیره انگار به یه چیزی فشار میاد.ولی سمت راست میشم درست میشع

جایی نوشته بود هروقت هر طرفتون درد داره، به طرف مقابلش بخوابید که تسکین پیدا کنه. یعنی شما به راست دراز بکش