2777
2789
عنوان

۶ روز دیگه زایمانمه و شوهرم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 49 پست

شوهر من پریوده 

کاه مردا تو بارداری زن ها انگار هورمون هاشون بیشتر قاطی میکنه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین هستی چرا از الان گفتی مامانت بیاد بهتره بعد زایمان تو بری خونه مادرت نذار احترام اون از بین ب ...

مامانم از شهرستان اومده از یه هفته قبل 

کاش قلم پام میشکست اون روز که راه دور شوهر کردم

احتمالا تا الان لمش تو دستته دیگه اگه با دعوا بهتر میشه داد و بیداد کن اگه با ببخشید خ ر کردن درس نبشه این راهو ب میچ بگیر ولی بذار بعدداز زابمانت از خجالتش بابت بی ادبیش دربیا

خدایی بشینید باهم صحبت کنید لجبازی نکنید با هم توم از سر حرص نگو حالت ازش بهم میخوره بابا حرفه یه عمر زندگیه بچسب بهش بهش احترام بزار باهاش مهربون باش ولی نه اونقدر که دور ور داره  بزار بیاد سمته تو ب خرف کسی توحه نکنه 

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡

اره نقطه ضعف دستش نده حالا حالا بچه کار داره تا دلت بخواد ب شوهرت میگی ب مامان من فحش دادی حالا ب ننه گرامی ات بگو بیاد این بچه رو نگه داره..بچه رو یکی دیگه می ندازه مادر من بیاد جمعش‌ کنه ....واکسن‌ داره مریض میشه بعد زایمان برو بست بشین خونه مادر شوهر

چرا همه مردا تو بارداری زنشون یهو اخلاقشون عوض میشه 

اونایی که خوبند بد میشن اونایی هم که مثل شوهر من کم حوصله و عصبی بودند شنگول میشند  

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
مامانم میگه باید مادرش بگه که زنت پا به ماهه برو پیشش،  از اول بارداریم تا حالا یبار بغل و نوا ...

تو هم حساس شدی چون بارداری

خب تو چرا وقتی میدونی حساسه با پات قلقلکش میدی 

منم 32هفتمه شده شوهرم مثل جن نصف شبی رفته آب بخوره بیاد ،از ترس تا لب مرگ رفتم،هر دفعه هم  یه جیغ هایی کشیدم که خودم فک کردم الانه قلبم از دهنم بیرون میفته ،حالا هی میگم مردک ابله لامپ روشن کن برو آب بخور ،چرا جن بازی در میاری 

به کی میگی 

ولی یه بارم فک نکردم از قصد باشه 😐😐

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️