2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كاري بهش نداشته باش أيفون اعصاب نداره  من يبار اينطوري خاموشش كردم ديگه روشن نشد

الان 3 روزه ری استارت میکنم باز میزنم اپدیت بازم گیر میکنه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

فيلتر شكنت روشنه؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
الان 3 روزه ری استارت میکنم باز میزنم اپدیت بازم گیر میکنه

ببرش بيرون نشون بده خودت باهاش ور نرو عزيزم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
نه خاموشه

پس نتت ضعيفه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
وااای بعدش چیکار کردی؟؟؟؟

اونموقع گوشيم فور اس بود هيچي ديگه انداختم يه گوشه اخه من حساب اي كلد داشتم و خودم نساخته بودم منتظر شدم داييم اومد برام درست كردش دوماه طول كشيد 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
پس نتت ضعيفه

عزیزم من الان ب وای فای وصلم شما میدونید ک بخام با دیتا اپدیت کنم چجوری باید کانکت شم؟؟

اخه برای اپدیت میگه فقط باید ب وای فای وصل باشی

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
عزیزم من الان ب وای فای وصلم شما میدونید ک بخام با دیتا اپدیت کنم چجوری باید کانکت شم؟؟ اخه برای اپ ...

با ديتا نميشه عزيزم فقط وايفاى