2777
2789
عنوان

چرا نمیفمهههه

286 بازدید | 26 پست

خواهر شوهرم میگه به برادر شوهرت بگو داداش بابا من دوسال اسمشو گفتم نمیتونم بگم داداش چرا نمیفهمه زور میگه حتما باید بگی بی احترامی نکن به داداشم به مامانت میگم اگه نمیخواستی بگی چرا ازدواج کردی اسم صدا کردن بی احترامیه ؟؟؟

همه همو اسم صدا میکنن خودشم به من کلی بی احترامی میکنه اسم صدا کردنش تو سرم

دلم نمیخواد. بگم چون الان فکر میکنه تونسته زور بگه همش حس میکنه حرف حرف خودشه

بالحن خوبم نمیگه  میگه نگی به شوهرتو مامانت میگم انگار زوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چشم میگم اما شماهم به شوهرم بگو خان داداش به منم زن داداش کسی هم حق نداره منو با اسم صدا کنه حتی پدر ومادرت باید منو دخترم عزیزم صدا کنند می بینه اوضاع سخت شد بی خیال میشه

چرا اینجورین بعصیا 

بخدا من خواهرشوهرم و اگه دروغ بگم 

یک شنبه خونه مادرم بودیم بعد داداشم داشت از من گله میکرد ک زنگ نمیزنی و فلان گفتم تو زنگ بزن خوب مثلا من باردارم یه تبریک نگفتید یهو زنش گفت گله نکن ک برامون گله کنن ینی اینقدر وحشی جواب داد وای به حال اینکه بگیم به ما بگو ابجی 

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

سنت کمه عزیزم؟ اگع کم نیس کار خودتو بکن، خیلیم گیر داد یه بار جلو خودش به برادرشوهرت با مهربونی بگو فلانی تو مشکلی داری من اسمتو میگم؟ خاهرت خیلی اصرار داره بی احترامیه ولی من که همچین قصدی ندارم و اینا

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗