2821
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

183 بازدید | 21 پست

دوستان.توروخدا راهنماییم کنید. دکترم برام عکس رنگی نوشته.

چه جوریه؟من مشهدم کجا برم انجام بدم؟ی توضیح میدین

❤میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین...ممنونم

خیلی راحته باید بری رادیولوژی هایی که عکس رنگی رحم میگیرن اگه گرفتگی نداشته باشه لوله هات درد نداری اصلا

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی راحته باید بری رادیولوژی هایی که عکس رنگی رحم میگیرن اگه گرفتگی نداشته باشه لوله هات درد نداری ...

یعنی باید۷روز پریودیم تموم بشه بین ۲تا۵روز پاک شدن بایدبرم؟

❤میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین...ممنونم
یعنی باید۷روز پریودیم تموم بشه بین ۲تا۵روز پاک شدن بایدبرم؟

بله باید تو زمان تخمک گذاری یا بعدش که احتمال بارداری هست نباشه اون زمان بهترین موقع است

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

اگه فرص بگیریم شما روز ۷پاک هستید روز ۷تا ۹ بهترین زمانه

مثل معاینه هست.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من دو روز پیش رفتم اصلا اونجوری ک میگن درد نداشت فقط یکم درد داشت ک اونم مثل درد زمان پریود میمونه و ...

هزينش چقدر بود

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من با دفترچه ارتش رفتم شد ۴۵ تومن. روز ۲پریودیت باید بری بهت آنتی بیوتیک بده عزیزم

ممنونم عزيزم

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻