2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شکلی بود کجا دیدی چطوری

خونه ای که زندگی میکردیم شبیه کلبه بود داخل باغچه (ما شمال غرب کشور هستیم)

خونه یکم قدیمی و متروکه بود ما بنابه دلایلی مجبور بودیم مدتی اونجا زندگی کنیم 

شب ساعت حدودا ۳ بود ناخوداگاه از خواب بیدار شدم چشممو ک باز کردم یه موجود به چهره کریه و زشت از جنس نور با خنده شیطانی ..دیدید میمون با یه دستش آویزون میشه از یه جا اینم با دستش از یه جا اویزون شده بود 

نه تونستم جیغ بکشم نه مادرمو صدا کنم فقط سرمو زیر لحاف کردم تا صبح لال و زبون بسته تا ک صبح با لکنت گفتم ویشده و بردنم پیش یه سید بزرگ و دعای قرانی برا ترسم نوشت

عزیزم بحدا چهره اش هم.نطور که گفتم بود رنگش زرد زرد مثل آتیش چهره اش شیطانی انگار میخندید قدش خیلییی ...

😐😂چ کوچیک بوده میزدی تو سرش برع بابا😂باشع ممنون

اطلاعات که زیاده اعتقادات کمه😊

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

من یادمه قبلا تو خونه قبلیمون یبار دیدم

سیاه بود مثل ادم بلند بلند چشماش قرمز پشت پنجره بود قبل اونم خواب دیده بودم ازشون خیلی ترسناک بود

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
بعدش چیکار کنیم؟؟ در چه رابطه ایی باشه؟؟

درباره هر چی من اطلاعاتم زیاده درباره خیلی چیزا بخواین 

ولی درکل میگم دوستانه باشه 😀

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم