2777
2789
عنوان

تاپیک خیلی خوشحال

231 بازدید | 25 پست

یکم از فاز تاپیکای ناراحتی و غم و دعوا بیایم بیرون  

من فردا میخوام بعد یه ماه شوهرمو ببینم انقدددرررر ذوق زدم انگار بار اوله میخام ببینمش    

راستی شما اولین باری که شوهرتونو دیدید کجا بود ؟ اون موقع نگاهتون نسبت بهش چجوری بود ؟ فکر میکردید همسر ایندتون بشه ؟

من خودم که اصلااااااااااا  انقد از هم بدمون میومد  و بهم محل نمیذاشتیم هروقت همدیگه رو میدیدم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تومغازش دیدمش خیلی خوشم اومدازش بعد من بهش پیشنهاددادم اونم بعد چندروزقبول کرد الان نامزدیم تاعید ...

وای جدییییی؟؟؟؟؟  

از موارد استثناییه   

امیدوارم خوشبخت ترین باشید عزیزممممممم

وای جدییییی؟؟؟؟؟     از موارد استثناییه     امیدوارم خوشبخت ترین باشید عزیزمم ...

فامیل بود مهربون بود سربه زیر و‌آقا بو از بچگی دوسش داشتم ولی فقط هودم‌میدونستم شب خواستگاریم خوشبختترین ادم تو جهان بودم الان ته کشیده تموم حسم بخاطربچه باهاش میسازم