2777
2789

بعد باردارم باشين مراعات حالتون نكنه؟

دلم خيلي گرفته

شوهرمم دور ازم

هفته اي دو شب پيشم نيس 

كل روز هم تنهام.....

هميشه فك ميكردم مادر پدرت فرشتن ولي نه اونام يه نوع ادمن ك ممكنه هر كاري ازشون سر بزنه....😔

💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مخصوصا زمان مجردی خیلی مشکل داشتم بعد ازدواج خیلی بهتر شد اما بازم حس تبعیض میکنم 

حالا اگه شوهرت خوبه خداروشکر کن اگه اونم نداشتی به کجا پناه میبردی 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
آره عزیزم تا دلت بخواد  برات بگم یه کتاب میشه

من اينقد دلسوزشونم...اينقد غصشون ميخورم...

اما اون فقط هواي برادر بزرگم ووخواهر بزرگم و داره...

بارها بخاطرشون با شوهرم بحث كردم...

ادم بي تفاوتي نيستم

اصلا توقع ندارم تو بارداريم اين رفتارارو ببينم😔

💄

مادر منم یکم فرق میذاره و من رو بیشتر دوست داره😔😜

اما به خواهر بزرگم بیشتر میرسه، چون زود عصبی میشه، کمکش زیاد میکنه که خسته نشه ‌،تو بچه داری خیلی کمک خواهرم هست، برای من ده روز اومد،ولی همیشه میگه که دلم میخواد برات خیلی کارا کنم اما نمیشه

آره مخصوصا زمان مجردی خیلی مشکل داشتم بعد ازدواج خیلی بهتر شد اما بازم حس تبعیض میکنم  حالا اگ ...

شوهرم خوبه و فهلا البته چون مادر پدرش دورش خط كشيدن 

اونم تنهاس منو داره فقط

ديگ نميدونم اشتي كنن همون بلاهاي عقد قرار سرم بياد يا نه

ولي فعلا خوبه خداروشكر 😒

💄
مادر منم یکم فرق میذاره و من رو بیشتر دوست داره😔😜 اما به خواهر بزرگم بیشتر میرسه، چون زود عصبی می ...

من تبعيضشو از تك تك رفتاراش

دل سوزوندناش متوجه ميشم

خيلي حس بديه😢

💄
حالا بیا و حالی کن ب همسرت ک نه بابا مامان بابای من فرق نمیذارن ک همییییییشه من عزیزترممممم مگه ب ...

اره بخدا 

شوهرم فعلا چيزي نگفته

از اون تيپاس ك ب موقش ميكوبه تو سرم

💄