2777
2789
عنوان

تروخدا بدون قضاوت کمکم کنید

52 بازدید | 2 پست

مادرم همیشه بامن بداخلاق بود همیشه میگفت شبیه خانواده پدرتی زشتی هرکاری میکردم به چشمش نمیود همیشه هم دنبال یه بهونه برای نفرین کردنم میگشت این یه ماه اخیر خیلی اذیتم کرد دیگه طوری که بخدا دل ودماغ غذاخوردنم نداشتم ودر عوض به شدت به داداشام توجه میکرد منم که درس نمیخوندم به خودم نمیرسیدم انگار دلش به حالم میسوخت(بخدا انقدر عصابم خورد بود افسرده شده بودم حتی اشتها هم نداشتم) هی میومد عذر خواهی ولی انقدر دلم ازش پر بود که نمیتونستم ببخشمش میدونم اگه ببخشم ذاتش تغیر نمیکنه البته رفتارای خوبم داره ولی بدیاش بیشتره خیلی تاحالا عذابم داده الان چیکار کنم چطوری دلم خالی شه چطور ببخشمش حداقل حالم خوب شه درسمو بخونم ازش دورشم

الان یه هفتس با مامانم حرف نمیزنم . انقدر الکی منو عصبی کرد منم ی ادم ضعیف و عصبی شدم نمیخوام ببخشمش با اینکه خیلی بهم خوبی میکنه و مهربونه ولی با کاراش عصبیم کرده . هیچ کاری نکن درس حسابی درستو بخون موقعیت خوب داشی ازدواج کن . هیچ وقت درست نمیشن فقط باید فاصله گرف

الان یه هفتس با مامانم حرف نمیزنم . انقدر الکی منو عصبی کرد منم ی ادم ضعیف و عصبی شدم نمیخوام ببخشمش ...

منم مثل توم مامانم این یه ماه روانیم کرده باکاراش الان مهربون شده ولی یه ماهه درس نخوندم عقب افتادم انقدر عصابم داغونه دارم دیونه میشم از دستش فقطم بامن اینطوریم بخدا هزار بارم گفته تو اندازه تمام دنیا برام دلسوزی میکنی ولی همه بدرفتاریاش برای منه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.