2777
2789
عنوان

مشکلی به اسم مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم كلا من تو سايت هم ديدم كه يه سري خانم ها ميگن واي مادرش هست و حالا فلان كارم انجام داده باشه.بله درسته مادره ولي اگر خود بچه خواسته فقط قشنگه وگرنه نه.

يه سريها هم تفكر عاق والدين دارند و تفكر من زحمتش رو كشيدم اونم وظيفشه.

در صورتي كه مادر پدرا به حد كافي خدا بهشون لطف داشته كه بچه داده و اينا لذت بردن و بزرگش كردند و ... 

منم بچه دارم و ميدونم خيلي زحمت ميكشن پدر و مادر ولي كارگر ك بزرگ نميكنيم. يا عصاي پيري كه قديمها ميگفتن غلطه .

كمك خوبه ولي بايد خود جوش باشه نه با گفتن.

حالا شما هم اگر همسرت خودش خواسته از خوبيه تربيتش ميشه وگرنه اگر خانوادش خواستن ازش كارشون اشتباه بوده.

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد

شوهرمم بیخیاله بهش میگم ما یه ماه دیگه عروسی داریم یه نصف روزی وقت بزار بریم سراغ کارای خودمون میگه باشه همین که اماده میشه بیاد مادرش صدتا کار براش ردیف میکنه شیطونه میگه خودم تنهایی بدون اطلاع از اونا کارای خودمو انجام بدم و بعدا جلو همه بهشون بگم تنهایی با پول خودم کارامو انجام دادم 

مادرمم فقط سر من غر میزنن پس چکار کردین چی شد خونه گرفتین لوازم خریدین بازار رفتین شوهرم که میاد خونمون خجالت میکشه چیزی بگه منو واسطه کردن منم مدام میگم بهش ولی فایده نداره میگه زوده 

تصمیم گرفتم خودم تنهایی کارامو انجام بدم بهترین ارایشگاه برم نوبت بزنم تو کار انجام شده قرارشون بدم پدر شوهرمم جرات نداره در برابر مادرشوهرم حرفی بزنه حکومتیه برا خودش 

خب زودتر تکلیفت رو معلوم کن خودتم مقصری که یقه اش رو نمیگیری.

یه روز صبح زنگ بزن از محل کارش بکشش بیرون و برو خونه ببین و تالار .تا کاراتونم انجام ندادید ولش نکن بره خونشون

کارت عروسیتون هم زودتر سفارش بدید و پخش کنید تا زودتر کارا انجام بشه