2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم😞😞😞

950 بازدید | 13 پست

من پنج سال پیش فریز کردم.ولی اونقدر درد داشتم که الان وحشت دارم برم دکتر میترسم باز بگع فریز😞😞😞تو نت زیاد خوندم .دقیقا نمیدونم مال من زخم دهانه رحم یا نه.اما وقتی اپلیکاتور کلوتریمازول میزارم خیلی سوزش دارم اولش و بعدش عادی میشه.تو رابطه هم خیلی سوزش دارم.قرص فلوکونازول هم مصرف کردم و میکنم..بیاین از تجربه هاتون بگین .چیکار کنم؟من یک ماه پیش سقط داشتم.25روز خونریزی داشتم احتمالا بخاطر نوار بهداشتی این بلا سرم اومده😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم ولی اصلا به هیچ عنوان زیر بار فریز نباید میرفتی و نرووووووووووووووو

خیلی ضرر داره

زخم دهانه رحم از عفونت ایجاد میشه و التهاب و در شرایط حاد باید حتما ازمایش اچ پی وی بدی شاید از چیز دیگه باشه یعنی ویروس اچ پی وی!

باید یکم رابطه رو کم کنید

پماد دالاگ واسی به داد من رسید

و قرص انتی بیوتیکی که داد

فلوکونازول و کلوتریمازول به من اصلا اثری نداره

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
التهاب دهانه رحمه  منم مثل شما بودم موقع رابطه درد بسيار زيادي داشتم  رفتم دكتر معاينه ك ...

یادت نیس پماد چی بود؟اخه میگن زخم دهانه رحم بو داره ترشح رنگی داره خونریزی داره.من اینا رو ندارم

منم دو سال پیش فریز کردم ولی دردم خفیف بود داروهارو خودسرانه مصرف می کنی یا دکتر تجویز کرده

چون پنج سال پیش خیلی شدید مبتلا بودم.دیگه واسه خودم دکتر شدم الان خود درمانی میکنم

من داشتم ولی اصلا به هیچ عنوان زیر بار فریز نباید میرفتی و نرووووووووووووووو خیلی ضرر داره زخم دها ...

من اصلا قصد نداشتم فریز کنم.خود دکتره یهو یچی چپوند اون تو دادم رفت هوا.بعدم گفت خوب شدی..!!!خداروشکر بعدش دوبار زایمان داشتم.اما واژنم بشدت تنگه.از معاینه وحشت دارم