2777
2789
عنوان

🏋آموزش بدنسازی 🏋

855 بازدید | 7 پست

سلام دوستان عزیز خوش اومدید🌷🌷

کاهش وزن توی زیبایی نقش مهمی داره ولی تناسب اندام مهم تر هست

پس اینجا کنار هم میتونیم به اون هدفی ک داریم برسیم 💪

1⃣ اول از همه چیز باید بدونید ک  بدنسازی نیاز به زمان و صبر داره یعنی انتظار نداشته باشید که یه ماهه عضله هاتون قوی بشه و نمایان بشه. نیاز به تمرین و تمرکز داره

2⃣ دوم اینکه برای خودتون هدف بزارید که روی کدوم قسمت از اندامتون میخواید کار کنید✅

3⃣ قبل از شروع بدن سازی حتما وزنتون رو کم کنید چون ما میخوایم بدنسازی کنیم و حجم بدیم که شکیل تر بشه انداممون پس توی وزن پایین انجام میشه

4⃣ هفته اول درد عضلات طبیعی هستش و اصلا جای نگرانی نیست

5⃣ داشتن تقذیه صحیح یکی از مهم ترین امر توی بدنسازی هست

🔴 نکته دیگه اگر میتونید باشگاه تثبت نام کنید که خیلی بهتره ولی اگر شرایطش رو ندارید در منزل هم‌ بادتلاش بیشتر میتونید به یه اندام زیبا برسید🚺

توجه توجه ❗️❗️❗️

هنگامی که به زمان غروب خورشید نزدیک می‌شویم بدن انسان به طور غریزی وارد فاز کاهش متابولیسم شده و سرعت سوخت و ساز بدن کاهش یافته و فشار خون نیز تا حد زیادی کاهش می‌یابد و به همین دلیل مصرف مواد غذایی کربوهیدراتی زود جذب همچون قندهای ساده مانند شکر و برنج و امثال آن‌ها که پس از مصرف به سرعت وارد جریان خون می شوند به علت آنکه بدن نیازی به آن‌ها ندارد وارد انبارهای ذخیره سازی به صورت چربی می‌شوند و همین امر سبب افزایش وزن و چاقی و چربی‌های شکمی خواهد شد درست عکس این موضوع هنگام صبح و پس از بیدار شدن از خواب عمل می‌کند بدن در این زمان تشنه کربوهیدرات‌های زود جذب جهت تقویت متابولیسم و سوخت وساز بوده و چنانچه به آن دسترسی نداشته باشد در ابتدا سراغ عضلات می‌رود و از آن‌ها انرژی لازم را می‌گیرد

پس زمان تغذیه را درست برنامه ریزی کنید

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

روز های تمرینات و بدنسازی

دوشنبه

چهار شنبه

جمع

هرکسی میخواد با ما شروع کنه اول هدفشو تعیین کنه و موقع تمرینات بیاد و گزارش بده اینطوری انگیزمون هم بیشتر میشه

تمرینات رو براتون‌میزارم شما طبق هدفتون ک روی کدوم قسمت بدنتون میخوای کار کنید انتخاب کنید

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

⭕️بهترین ویتامینها برای بدنسازان⭕️

1. کوبالامین (ویتامین B12)

ویتامین B12 فقط از مواد غذایی با منشاء حیوانی به دست می آید

2. بیوتین

جگر، گل کلم، موز، سفیده تخم مرغ پخته، ساردین، حبوبات، قارچ و مخمر و محصولات تخمیری، بادام و پیاز

3. ریبوفلاوین (ویتامین B2)

شامل شير و محصولات لبني، گوشت، تخم‌مرغ، سبزيجات سبز و برگ پهن، تمام دانه‌هاي غلات و غني شده و حبوبات و گوش‌هايي از قبيل كبد، كليه و قلب هستند.

4. ویتامین A

شیر پر چربی، خامه، کره، پنیر چرب، جگر حیوانات ، زرده تخم مرغ و روغن کبد ماهی منابع خوب ویتامین A هستند.

5. ویتامین E

تخمه آفتابگردان ،آجیل،اسفناج ،کلم بروکلی، گوجه فرنگی ،کره بادام زمینی،فلفل دلمه، منابع خوبی از این ویتامین هستند

6. نیاسین (ویتامین B3)

گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، تخم مرغ، لوبیای خشک پخته شده و نخود، کبد، شیر کم چربی یا بدون چربی و پنیر، سویا و آجیل بهترین منابع میباشند

7. ویتامین D

نور خورشید،ماهی تن،زرده تخم‌مرغ ،جگر گاو،ماهی‌های چرب از این منابع میباشند

8. تیامین (ویتامین B1)

ه مقدار فراوان در جوانه گندم، نان، نخود، لوبیا، اسفناج، کلم، هویج و بسیاری از سبزیها، گردو، بادام، فندق، انجیر، جگر، تخم مرغ، شیر، پنیر، و ماستدر مخمر آبجو، پسته خام ،حبوبات ،سیرابی ،شیردان و گوشت، دانه های گل آفتابگردان، سویافراوان وجود دارد

9. پیریدوکسین (ویتامین B6)

گوشت، ماکیان، ماهی، تخم مرغ، سیب زمینی سفید و سبزیجات نشاسته‌ای می‌باشد. موز، لوبیای سفید، گردو، غلات و سویا غنی شده از منابع دیگر B۶ می‌باشد

10. اسید آسکوربیک (ویتامین C)

توت فرنگی، کلم بروکلی، گریپ فروت، گوجه فرنگی، انبه، لیمو، گل کلم، سیب زمینی، هندوانه، اسفناج، کلم، نارنگی و مرکبات، کیوی و دیگر میوه‌ها و سبزی‌ها، منابع گیاهی دارای ویتامین ث و جگر منبع حیوانی دارای ویتامین ث است

⭕️برنامه اینتروال⭕️

💠این برنامه اینتروال برای کسانی طراحی شده که در تمرینات اینتروال جدید هستند اما در عین حال کسانی که آمادگی بدنی اولیه را ندارند اجازه استفاده از آن را ندارند .

💠با ۲ جلسه در هفته شروع کنید و پس از آن به مرور می توانید به ۳ یا ۴ نوبت هم برسید .

۵ دقیقه هوازی سبک ( گرم کردنی )

۲۰ثانیه ضربان بالا

۹۰ثانیه کم شدت

۲۰ثانیه ضربان بالا

۹۰ثانیه کم شدت

۲۰ثانیه ضربان بالا

۹۰ثانیه کم شدت

۲۰ثانیه ضربان بالا

۹۰ثانیه کم شدت

۲۰ثانیه ضربان بالا

۹۰ثانیه کم شدت

۲۰ثانیه ضربان بالا

۵دقیقه هوازی سبک ( سرد کردن)

❗️چنان که بعد از چند جلسه تمرین روی این برنامه حس کردید که برایتان راحت است می توانید شدت را زیاد کنید طوری که به جای ۲۰ثانیه ۳۰دقیقه پرشدت کار کنید .

✅هفت غذای چربی سوز

1⃣ شیر و ماست کم چرب و پنیر

👈 راز چربی سوزی : کلسیم

2⃣ جو دوسر

👈 راز چربی سوزی :  فیبر

به جای استفاده از برنج، از خوردن جو دوسر همراه با شامتان لذت ببرید.

3⃣ چای سبز

👈 راز چربی سوزی :  کاتچین

کاتچین موجب افزایش متابولیسم و میزان سوزاندن چربی کبد می شود. برای به دست آوردن این امتیاز، سه تا چهار  فنجان چای سبز کافئین دار در روز بنوشید و 180 دقیقه هر هفته ورزش کنید.

4⃣ تخم مرغ

👈  راز چربی سوزی :  پروتئین

بدن انرژی و کالری بیشتری برای شکستن غذاهای پروتئینی نسبت به دیگر غذاها مصرف می کند وکمک میکند از طریق حجم ماهیچه ها کاهش وزن داشته باشید. به این ترتیب ماهیچه ها کالری بیشتری نسبت به چربی ها می سوزانند.

5⃣ گردو و بادام

👈  راز چربی سوزی :  چربی های مفید

این مواد موجب افزایش میزان حساسیت بدن به انسولین می شود و به کاهش وزن کمک می کند. گردو یکی از بهترین مواد غذایی دارای اسیدهای چرب امگا 3 است و بادام ها دارای فواید زیادی ازجمله داشتن کلسیم و استخوان سازی هستند.

6⃣ ماهی قزل آلا

👈  راز چربی سوزی : مگا 3 فراوان

دو ساعت بعد از خوردن ماهی های چرب و بعد از مصرف امگا 3  احساس گرسنگی کمتر و رضایت بیشتری خواهید داشت. بنابراین بهتر است که حداقل دوبار در هفته از ماهی های چرب مانند قزل آلا استفاده کنید.

7⃣  سرکه

👈  راز چربی سوزی : اسید

سرکه موجب به جریان انداختن ژن هایی می شود این ژن ها تولیدکننده آنزیم هایی هستند که چربی ها را در هم می شکنند.

اگر علاقه مند به امتحان آن هستید، روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه بخورید.

🍴 10 غذای برتر که به عضله سازی کمک می کنند

1-گوشت گاو

2-مرغ

3-پنیر

4-تخم مرغ

5- پروتئین وی

6- تن ماهی و انواع ماهی

7-جو

8-غلات سبوس دار

9-میوه و سبزیجات

10-چربی های سالم و طبیعی