2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم يه بار براى اين تاپيك زدم درستم هست،فقط ميدونى تو ايران هميشه وقتى مى خوان به ادم دلدارى بدن ميگن اخرش ميميريم ديگه موضوع اينه كه ادم تا وقتى زندست نميتونه اداى مرده ها رو دراره

من خیلی ناراحتم شوهرم صبح زود رفته بیرون گفت 2 ساعت دیگه میام الان 7 ساعت گذشته هنوز نیومده گوشیش رو نبرده جا گذاشته خونه دلم خون شده حالم بده از اینکه اینقدر به فکر عشقت باشی نگرانش باشی اونوقت اون براش مهم نیست که من الان منتظرش هستم دلم گرفته نتونستم ناهار بخورم صبحانه هم نخوردم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

من خیلی ناراحتم شوهرم صبح زود رفته بیرون گفت 2 ساعت دیگه میام الان 7 ساعت گذشته هنوز نیومده گوشیش رو ...

ببين بشين نهارتو بخور اومد خونه بگو بخند ي جوري رفتار كن ك اصلا برات مهم نيست از صبح رفته اصلا ازش نپرس چرا دير كردي عادي عادي رفتار كن ب مدت اين كارو انجام بده ايشالا درست ميشه شوهر من ب اين روش اوكي شد

خداجون شکرت زودی دعام مستجاب شد🙏🏻