2777
2789

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین

با دلت بگو بخیال جسمت.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بغض داره خفم میکنه😔😔

بابام وابجیم وشوهرش تو 4 روزتصمیم گرفتن. و رفتن چقدر قشنگ طلبیده شدن هر سال ک من شهرمون بودم نمیرفتن امسال ک شوهرم ماموریت موقت داره ی شهر دیگه. رفتن از طرفی منم تازه شهرمون بودم اگه میدونستم راهین ک میمونذم برم باهاشون ولی بابام گفت سال بعد هر طور هست میبرمت شوهرمم قول داد بهم وای تا نری کربلا نمیفهمی وقتی ک میری عین واقعه رو میبینی گودال قتلگاه زینبیه شش گوشه دست بریده دلتنگ کربلام دیشب خیلی گریه کردم شوهرم ی چیز میگعت میزدم زیر گریه میگفت دلتنگ مامانتی گفتم دلتنگ همه چیزم تو شهری ک هستم نزدیک خونه موکب زدن زائرارو میبینم دلم پرمیزنه دیشب انقدر گریه کردم شوهرم برداشت بردم موکب. شوهرم ادم. مقیدی ولی میگفت قبلا ک عراقیا. از طریق امام حسین کلی ارزمونو خارج مبکنن و نامردن در حق ایرانیا من نمیرم کربللا دیشب خودشم دلش کربلا خواست اومد مداحی قدم قدم با یه علم و دانلود کردتدیروقت گوش میداد

منم دلم گرفته بود دیدم از همه جا عقبم گفتم بزار کاری کنم بساط اش نذری بپا کردم و مشغول شدم بشرطی ک امام حسین بطلبه منو تو سال بعد منم تو یکی ازروزای محرم اشمو بیشتر میکنم میپزم سال بعدش

بابام وابجیم وشوهرش تو 4 روزتصمیم گرفتن. و رفتن چقدر قشنگ طلبیده شدن هر سال ک من شهرمون بودم نمیرفتن ...

انشالله سال دیگه قسمت بشه و اقا بطلبه😔😔

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.
منم دلم گرفته بود دیدم از همه جا عقبم گفتم بزار کاری کنم بساط اش نذری بپا کردم و مشغول شدم بشرطی ک ا ...

خواهش میکنم برا منم دعا کن😔😔

سلام.عزیزم‌یعنی‌همه‌زواری‌که‌به‌زیارت‌امام‌حسین(ع)رفتند

خوب‌هستند.از‌هر‌لحاظ.

من‌خودم‌به‌شخصه‌قبول‌ندارم‌که‌دعوت‌باید‌بشی‌که‌به‌زیارت‌بری

امکان‌نداره‌که‌کسیودعوت‌نکند‌.

برای‌زیارت‌رفتن‌همت‌و‌پول‌در‌کنار‌هم‌و‌بعد‌اگر‌نشد‌که‌به‌زیارت

بریم‌حتما‌قسمت‌نبوده‌که‌خودم‌تجربشو‌دارم.

ان‌شاالله‌عزیزم‌به‌زیارت‌کربلا‌مشرف‌بشی‌به‌زودی‌زود.🌹🌹😊

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم
سلام.عزیزم‌یعنی‌همه‌زواری‌که‌به‌زیارت‌امام‌حسین(ع)رفتند خوب‌هستند.از‌هر‌لحاظ. من‌خودم‌به‌شخصه‌قبول ...

انشالله عزیزدلم،ارزومه❤❤