2777
2789
عنوان

خانومای چادری بیاین یه لحظه

427 بازدید | 28 پست

زیر چادر مانتو چه مدلی میپوشین؟ شال با روسری میبندین؟ یا مقنعه میپوشین؟ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای اداری مقنعه 

حالت کلی روسری و شال ، بستگی به حالت صورتا هم داره ها مثلا به یکی روسری بیشتر میاد 

مانتو هم هرچی به دلم نشست و خوشگل بود 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

همه نوع مدل مانتویی میپوشم با هرروسری یا شالی ک بهش بیاد.

چادر هم یا معمولی یا دانشجویی

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

روسری لبنانی  یا  مدل فرزانه  تو سریال دلدادگان 

زیر چادر هم واسه دل خودم  هر نوع مانتویی که دوست دارم تنم  می کنم  مهم خودمم که  از تیپم  خوشم بیاد

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

من مدل چادرم جوریه که اصلا لباس زیرش معلوم نیست

تونیک میپوشم با ساق دست که باروسریم سته معمولا

روسری مدل لبنانی

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤

من چادري نيستم ولي  

يه دوست دارم چادري هست 

هميشه روسري هاي شاد رنگي طرح دار سرش ميكنه ازين مدل لبناني ها ميبنده چادرشم ازين عبايي ها كفش اسپرت 

خيلي قشنگ ميشه حتي كوله هم ميندازه با اين تيپ و بد نميشه 

ولي كفش پاشنه بلند با چادر عربي به نظرم خوب نميشه البته اين نظر منه 

من چادر لبنانی سرم میکنم دیگه مانتو نمیپوشم 😁 روسری های حریر بلند میخرم لبنانی میبندم اما مثلا ما ...

حریر سر نمیخوره؟ بره بالا موهات بیرون شه؟ اخه شوهرم رو مو خیلی حساسه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم