2777
2789
عنوان

دلم گرفته. 😢😢😢

188 بازدید | 13 پست

دوست ندارم که دیگه با شوهرم زندگی کنم. مرد خوبیه ها ولی خیلی بی معرفته. ما رو گذاشت و تنهایی رفت کربلا. اونم ده روز. همراه با خانواده ش. منم دخترم دو سال و سه ماهه شه. خب واقعا سخته با بچه کوچیک ی همچین سفری رفت. خیلیا هم حرفم رو قبول دارن. نه خواهر شوهر نه برادر شوهرم هیچکدوم به تنهایی بدون همسر نرفتن. تازه اونا بچه هم ندارن. 

حالا کلا بحث این سفر نیست. 

یادم نمیاد تو این پنج سال ی بار دونفره سینما باهم رفته باشیم. از بس خودشو با کار مشغول میکنه البته این شلوغی برای منه. برای پدر و مادر خودش حتما وقتش رو خالی میکنه. 

کم حرف و بیخیاله و البته خسیس. آخرین باری هم که باهم خرید رفته بودیم سر ی ابمیوه کوچیک ی دعوای بزرگ راه انداخت. قبلش هم سر ی بسته آدامس. 

نمیدونم واقعا چه جوری طلبیده شد رفت. 

تو فامیل که میریم زنو شوهرا ی جوون با هم میگن میخندن. شوهر ما بیخیال و بی توجه سرشو با پیرمردا گرم میکنه. 

کاش میشد از هم جدا بشیم. 😳😳😳

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چرا این ناراحتیا رو به خودش نمیگی ؟ شاید حل شد مشکلتون

بهش که میگم. 

میگه باشه سعی مو میکنم. 

ولی بیخیاله. فراموش میکنه

اگر با اخلاق و اهل کاره فکر طلاق را دور کن

اتفاقا اهل کار هست. 

ول با من بد اخلاقه انگار. تو

فامیل و دوست و آشنا بعنوان فردی عاقل و خوش اخلاق میشناسنش

اتفاقا اهل کار هست.  ول با من بد اخلاقه انگار. تو  فامیل و دوست و آشنا بعنوان فردی عاقل ...

خوب باید اونم درک کنی خوب درسته شما شرایط نداری بری اما اون بخاطر مشغله کار شاید نیاز ب این سفرداشته

قبل اینکه بچه بیاری این مشکلات رو نداشت ؟شما که اینهمه مشکل داری چرا بچه میاری یکی دیگه رو هم بدبخت میکنی؟ قبلش طلاق میگرفتی حالا با یه بچه کوچیک فکر طلاقی

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
قبل اینکه بچه بیاری این مشکلات رو نداشت ؟شما که اینهمه مشکل داری چرا بچه میاری یکی دیگه رو هم بدبخت ...

نه اتفاقا از این مشکلا رو نداشتم. 

قبل اینکه بچه بیاری این مشکلات رو نداشت ؟شما که اینهمه مشکل داری چرا بچه میاری یکی دیگه رو هم بدبخت ...

پدر و دختر عاشق همدیگه ن. من که نمیخوام کسی رو بدبخت کنم که. 

نه اتفاقا از این مشکلا رو نداشتم. 

یعنی یک دفعه ایجاد شده ؟پس باید ببینی مشکل از کجاست نه اینکه زود به خوای جدا بشی چون بیشترین ضربه رو در جدایی والدین بچه میخوره چون یکی از والدینش کنارش نیست اگه روابط والدین باهم نرمال نباشه حتی اگه با بچه خوب هم باشن اون بچه نرمالی بزرگ نمیشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)