2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه نذری گیرمون بیاددد؟؟؟😟لا ناهار

همسایه ی ما هرسال اربعین نذری میده الانم از پنجره دیدم تو حیاطشون یه بار مصرفارو ردیف کردن ولی من هیچوقت نرفتم نذری بگیرم ازشون! مردم صف میکشن از جلو درشون تا کجااااو تو سروکله ی هم میزنن

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
😂😂😂بگو سر راه واسه خودت یچیزی بگیر بیار😂😂

زنگ زدم ب مامانم میگ تو امروز زود بیدار شدی فک میکنی دیره ساعت ۱۲هنوز😐😐😐😐گفتم مامان جان مردم ناهار میخورن ما هنوز نپختیم

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
سلام عزیزم وای حلما عاشق قیمه س😍😍😍نوش جون

عزیزم سلام ببوسش حلما جونم رو آخی جاش خالی

آیه همچنان غذای خودش رو داره از غذای سفره ما فقط یکی دو لقمه میخوره

.Pain🔥you made me a believer

همسایه ی ما هرسال اربعین نذری میده الانم از پنجره دیدم تو حیاطشون یه بار مصرفارو ردیف کردن ولی من هی ...

منم الان دارم از پنجره صف مردمو نگاه می کنم که همسایه میده نون پنیرمو با چایی می خورم والاااا خوشمزه ترم هستتت 😎خیلی صفش زیاده ...خدا زیادش کنه😍

نههههه😭😭😭میدونی تاسوعا عاشورا هم گیرمون نیومد اینا از بندگان برگزیده ی خداوندن😭😭

اره والا😢😢😢ما تاسوعا عاشورا دوبار گیرمون اومد😎😎

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤