2777
2789

بچها من چند وقت پیش یه تصادف کردیم که واقعا خدا رحم کرد بعدش روز تصادف غروبش خواهرشوهرم زنگ زد احوال پرسید بعد خونمون نزدیک همه ولی بعد۴روز اومد دیگه همون یه بار زنگ زد دیگه زنگ نزد باپجود اینکه ماشین نزدیک۱۰تمن خسارت دید من خودم نزدیک۵ساعت بیمارستان بودم و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خوبه بالاخره مثل همه بدی هایم داره الان این خواهر شوهرم زایمان کرد من میگم به شوهرم من یه نیم ساعت میرم ملاقات بیمارستان بعدش اوردنش خونه بعددو سه روز یه شب میرم پیشش کادو اینا میدیم بهش ولی بیشتر  نمیتونم ولی باز تو آزادی روزی هرچقدر خواستی سر بزنی میگه نه توقع دارم بیشترسر بزنی چون نزدیکی چیکار کنم

شوهرم خوبه بالاخره مثل همه بدی هایم داره الان این خواهر شوهرم زایمان کرد من میگم به شوهرم من یه نیم ...

بگو تصادف كرديم نيومد اونم نزديك بود 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
والا من زايمان كردم نه بهم زنگ زدن يه بار اومدن ديدنم اين موند اويزه گوشم اينا طوريشون شد من نرم&nbs ...

خوب منم میگم این چیش از من سر که اون اینطور رفتار کرد بامن حالا من روزی ده بار برم زنگ بزنم

زنگ زدن توقع زیادی

اون اسمش باخودشه نسبتی با تو نداره خاهر شوهرته همین...توام مثل خودش ک رفتار کرد رفتار کن

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘