2777
2789
عنوان

خارش و اگزمای نوزاد

5972 بازدید | 14 پست

سلام مامانای گل

پسرم دو ماهشه,ده روزه که شوره سر و اگزماش شروع شده

بیچاره تا قبلش بخاطر دل‌درد کولیک خواب نداشت حالا بخاطر خارش.

دکتر براش پماد ساختنی ،مخلوط کرم و بتامتازون نوشته

با کالامین.

دیشب همه چیش خوب بود 

فقط تا پماد ساختنی بتامتازون رو زدم

افتاد رو خارش، انگار اسفند رو آتیش.

تعجبم ، مگه میشه به داروی ضد حساسیت ،حساس یت داشت؟

خوابش نهایتا بیست دقه میشه

چکار کنم براش

پسر منم داشت برا صورتش هیدروکورتیزون یک درصد نوشت خیلی خوبه....برا سرشم یه پماد دیگه شیر خشک اچ آ هم نوشت ..الان ۶ ماهشه خداروشکر خوبه...

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

دیروز دختر ۱۰ ماهه ام نشسته بود سینه اش رو که پر اگزماست میخاروند و گریه میکرد 

زخم شد خون دراومد خودمم نشستم باش گریه کردم ! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من صورت دخترم به اندازه پولای سکه ای دچار اگزما و سرخی شده بود دکتر پماد بتامتازون یک درصد داد گفت سه روز اول هر روز بزن بعد 3 روز یک بار تقریبا یک ماه زدم 

بعد یه پماد آلمانی به نام لینولا داد گفت روزی 2 بار به صورتش بزن پماد برای خشکی پوست بچه هم عالیه

فورا خوب نشد ولی خدا رو شکر بعد از یک ماه خوب شد 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
دیروز دختر ۱۰ ماهه ام نشسته بود سینه اش رو که پر اگزماست میخاروند و گریه میکرد  زخم شد خون درا ...

آخی!!!

چراآزمایش نمیدید ببینید به چی حساسیت داره؟؟؟

من وتاازپسرام همینجور بودن! باآزمایش راحت معلوم میشه به چی حساسیت دارن!!!

پسرای من یکیشون به لبنیات گاوی ومغزیجات حساس بود

یکیشون لبنیات وگرده های معلق توی هوا!

حیدریم!!!! حیدریم!!!!  عاشق ...............😍😘
آخی!!! چراآزمایش نمیدید ببینید به چی حساسیت داره؟؟؟ من وتاازپسرام همینجور بودن! باآزمایش راحت معلو ...

واسه حساسيت بچه دومتون چيكار كرديد؟دختر منم به گرده هاي معلق توي هوا حساسيت پوستي نشون داده!

پسر منم داشت برا صورتش هیدروکورتیزون یک درصد نوشت خیلی خوبه....برا سرشم یه پماد دیگه شیر خشک اچ آ هم ...

دخترمن ک اچ امیخوره اصلاهم شیرخودمونمیخوره بازاگزمازده بهش ثمین دادباهیدروکورتیزون قاطی کنم بزنم 

همه میگن هیدروکورتیزون کورتون داره هوب تیس بعدموقت خوب میکنه زیادم نمیشه بزنی موندم چکنم قاطی کنن دوتارویافقط ثمینشوبزنم شمامیشه بگی کلاچیارورعایت میکنی حموم چندروزیبارمییردی؟بمن گفت یروزدرمیون ببر

باون ثسمتام صابون مززدی یافقط اب خالی 

وخدایی که بشدت کافیست
واسه حساسيت بچه دومتون چيكار كرديد؟دختر منم به گرده هاي معلق توي هوا حساسيت پوستي نشون داده!

متاسفانه چون گرده ها ی معلق رو نمیشه کاریش کرد!!! رژیم که نمیشه بگیریم!!

حمام هرروزه تقریبا روزی ده دقیقه فقط توآب باشه؛اصلا باهیچ ماده شویتده ای نباید بشورین

دکتر بمن گفت هفته ای یبار فقط باشامپو بچه بدنش روبشورم

ولی هرروز ده دقیقه توآب باشه

بعد که ازحموم آوردم بیرون زیادنباید پوستش روخشک کرد وهمونجور که خیسه با کرم ثمین ۵درصد اوره حسابی چربش میکنم

خیلی بهتره ولی بعضی مواقع اود میکنه وبازاگر حمام وچرب کردنش مرتب باشه خفیف میشه

دکتربمن گفت لباسهاشم باشامپو بشورمو چندبارآبکشی کنم تاهیچ موادشوینده ای تولباس نمونه!

دخترمن ک اچ امیخوره اصلاهم شیرخودمونمیخوره بازاگزمازده بهش ثمین دادباهیدروکورتیزون قاطی کنم بزنم&nbs ...

عزیزم پست بالایی منو بخون

آزمایش دادید ببینید به چی حساسیت داره؟؟؟

پرهیز غذایی هم خیلی کمک میکنه!

عزیزم پست بالایی منو بخون آزمایش دادید ببینید به چی حساسیت داره؟؟؟ پرهیز غذایی هم خیلی کمک میکنه!

اخه هنوزیماه ونیمس نمیشه تست پوستی بده دکترش گفت ا بالای ۶ماه اگ دیگ شدیدشد۴تا۶ماهگی 

پرهیزغذاییم نداره چون من اصلابهش شبزتمیرم خشک میخوره تازه  خشک مخصوص الرژی 

وخدایی که بشدت کافیست
آخی!!! چراآزمایش نمیدید ببینید به چی حساسیت داره؟؟؟ من وتاازپسرام همینجور بودن! باآزمایش راحت معلو ...

سلام 

عذر میخوام کجا بردید پسراتون رو که مشخص شد حساسیت دارن ؟

خدایا من خیره به دستهای تو هستم ... معجزه کن                     🌸🌸🌸 خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده هایت، مهربان خدایم معجزه قشنگتو به خودت میسپارم 🌸🌸🌸