2777
2789

یک هفته پیش دخترم قطره اسید ی ک میریزن روی مخچه پا خورده همون شب بستری شد چون هیچ علائمی نداشت مرخصش کردن الان تب کرده

یعنب ممکنه بخاطر اون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بهتره ببريش دكتر چون كمتر از ده روز گذشته ممكنه عارضه اون باشه 

درضمن اينجور چيزا رو هميشه دور از دسترس كودك بذار 😘😘

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

بچه ها شما رو به خدا مواظب کوچولوهاتون باشین من چند وقت پیش که دخترم بستری شده بود یه پسر بچه رو آورده بودن لوله باز کن خورده بود همش 3 سالش بود تا اون موقع 9 تا عمل کرده بود دکتر میگفت تازه نصف کارهاش انجام شده و عملهاش ادامه داره آدم دلش کباب میشد برای بچه هیچی نمیخورد وقتی به بچم غذا میدادم میبردمش بیرون که یه وقت این بچه دلش نخواد