2777
2789
عنوان

خیلی میترسم خواب بد دیدم خوابه جن

120 بازدید | 12 پست

بچه ها خواب دیدم جن اومده تو جسمم

رفتم تو ی مجلس قران 

اونجا کلی ادمای مث من بودن

داشت جن از بدنشون خارج میشد خودمم همش جیغ میزدم و تکون عجیب غریب میخوردم

یهو از خواب پریدم 

همه چراغا رو روشن کردم حیلی میترسم تنهام

کاربری قبلم و حذف کردم😐اسم خودم بود راحت نبودم😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره بقره و ال عمران و مخصوصا سوره جن رو بخون برای دوری جن ها، اگر نمیتونی بخونی گوش کن یا با صدای ک ...

مرسی عزیزم واسه این تاپیک زدم واسه همین جمله تو 

من برم گوش بدم

کاربری قبلم و حذف کردم😐اسم خودم بود راحت نبودم😶
مرسی عزیزم واسه این تاپیک زدم واسه همین جمله تو  من برم گوش بدم

ممنون عزیزم اخه من هم مشکل شمارو داشتم از این خوابها زیاد میدیم با این  سوره ها که گوش میکنم خیلی مشکلات دیگم هم برطرف شد خداوکیلی و منم از اون جور خوابها واقعا خلاصدشدم

ان شاءالله شما هم دیگه از ای خوابهای بد نبینی

خوشحالم که نظرمو قبول کردی

موفق و سلامت باشید عمرت طولانی و خوشبختیت پایدار و روز افزون

راستی سوره صافات هم خوبه از خواصش اینه که تا زنده هستیم هر کی بخونه خودش و بدنش و مالش حفظ میشه از شیطان و گروهاش جن و...

دقیق یادم نیست اما مطمئنم همچین چیزی بود، حدیثش هست در مورد فضایل این سوره، خودم هر روزه گوشش میکنم با بقیه ی سوره ها هر کدوم روزی چندبار

پاشو یه چیزی درست کن بخور. خوابت از سرت بپره. شبا کتاب بخون. فیلم کمدی ببین.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

چند روز پیش یه نفر تاپیک زده بود خونمون جن داره تاپیک زدن اعتراض کردن عنوان تاپیکو ترسناک نزنین !!! ما می ترسیم!! از همون یک کلمه . من باهاشون شوخی کردم خیلی خشن و بی ادبانه جواب منو دادن . اون فردی که تاپیک زده بود خونمون جن داره قطع دسترسی شد !