2777
2789
من پسرم تب داره براش دعا كنيد

چشم محتاجیم به دعا

یا الله یا الله یا الله

بیماری، شیطان، جن، چشم زخم را از همه فرزندان پیرو مهدی عج دور کن و جزء حافظان و مجاهدان درخودت قراربده 

آمین آمین آمین

لطفا به این لینک سربزنید لینک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری میخونی راحته

خیلی راحت از اول نیمه شب میتونی بخونی ولی هرچی به اذان صبح نزدیکتر باشه صوابش بیشتره اصل نماز شب که برای آخونداست هیچ به گروه خونی ما نمیخوره

اسونش ۴تا دورکت مثل نماز صبح تاز میتونی فقط حمد بخونی بعد به نیت نماز شب بعدش نماز شفعshafe دو کت هر رکت حمد توحید فلق وناس قنوت هم نداره

بعد نماز وترvatr یک رکت حمد ۳توحید فلق ناس

اگر حال نداشتی میتونی فقط ۳رکت اخر بخونی بازم حال نداشتی فقط وتر بخون راستی قنوت وتر هرچی از خدا بخوای ردخور نداره در اخر تسبیه حضرت زهرا

ریاااا شد ک

منم بابت ریای یکی دیگه خوندم عاشقش شدم نمیدونی چه حس نابی انگار خدا فقط داره به تو گوش میده سکوت ارامش تکبیر اول که میگی دیگه هیچ غمی به دلت نیست ناخواسته لبخند ارامش میاد روی صورتت