2777
2789

سلام به همه اقا من شوهرم خيييليييييي اروم و خوبه ٤ساله ازدواج كرديم و چون ازدواجمون سنتي بودم و من علاقه ي خاصي بهش نداشتم و تقريبا سنم كم بود اصن حاليم نبود شوهر ذاري كنم يا باهاش خوب باشم يا اينا ولي خودش با اين حال هميشه راضيه و هرچي ازش خواستم تا جايي ك تونسته كرده ولي من تااااازه بعد از ي دختر ك خدا بهمون داده و عاشقشم ميخوام رابطمو درست كنم ولي انگار نميدونم چيكار كنم عادت كردم همش بعش دستور بدم يا غر بزنم ونكته بدش اينه ك اصلا تو س ك س باهاش راحت نيستم از اول ك اينطوري بودم الان ميخوام درستش كنم برام سخته چيكار كنم؟؟؟ برم مشاور يا خودم ميتونم عوض كنم خودمو مثلا تو رابطه چطور ريلكس باشم و هرچي خواستمو بگم🤦‍♀️🤦‍♀️

گر تو با بد بد كني پس فرق چيست..فقط ميدونم خوبي كني خودتم ارامش داري

مشاور# والسلام

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

اینجا همه میان متخصص میشن بدتر میکنن اوضاع رو یام میترکه تاپیکت اخرش 

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب بخون درباره این موضوع کتابها عالین نویسنده هاش ایرانی نباشن بهتره

نمیشه هر مشکلی رو با تکون دادن مدرک تحصیلی بطرفش و خوندن وِرد حل کرد امروز اگه ارزش مدرک تحصیلی 5 باشه ارزش تجربه 95 است. پس تا میتونید تجربه کسب کنید.

عزیزم تجربه ثابت کرده تاپیکای اینجوری ددوم‌نمیاره و تعطیل میشه از نظرمن برو مشاوره یا دربارش تو اینترنت بخون فیلم های روانشناسی تو یوتیوب هست دراین موضوع کمکت میکنه

من نمیدونم اگر همسرتون راضی هست چرا میخواید عوض کنید چیزی رو؟ خودتون ناراضی هستید؟

حواستون باشه همه مردها و همه زنها یک نوع ارتباط رو دوست ندارن ها، چیزی که اینجا ، یا تو کتابها و ... رو میخونید یا میشنید چیزی هست که اکثریت دوست دارن اما معلوم نیست همهسر شما هم این نوع رو دوست داشته باشه، اگر ایشون اظهار نارضایتی کرده یا خودتون ناراصی هستید، بشینید صحبت کنید،در عیر این صورت همین چیزی که هستید و چهارسال جواب داده احتنالا بعد اینم جواب میده، دستکاری نکنید!

من نمیدونم اگر همسرتون راضی هست چرا میخواید عوض کنید چیزی رو؟ خودتون ناراضی هستید؟ حواستون باشه همه ...

اره گلم خودم ناراضيم دوس دارم بهش نزديك شم باهاش راحتتر شم نميدونم ميخوام همه چي شيرين شه

به شوهر حس تامین بده یعنی وقتی کوچک ترین کاری میکنه ازش تشکرکن یه مدت غرنزن خیلی سخته ولی میتونی.اگه خریدی کرد ازخریدهاش تعریف کن حتی اگه باب میلت نبود.غذاهات روتزیین کن براش.وقتی خونه هست کمتر به کارهات برس بشین کنارش دستشو بگیر وخیلی چیزهای دیگه.اگه خواستی تابگم

به شوهر حس تامین بده یعنی وقتی کوچک ترین کاری میکنه ازش تشکرکن یه مدت غرنزن خیلی سخته ولی میتونی.اگه ...

اون راضيه خودم ميخوام حسم بهش زياد شه تو رابطه ولي نميدونم چطور..غذا ك خودش اكثرا درس ميكنه خخخ اشبزي دوس داره خيلي كارارو هم كمكم ميكنه