2777
2789
عنوان

خانما لطفا میاین یک ثانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 24 پست

ایشالا ب سلامت خدمتو تموم میکنه

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من اهل صلوات فرستادن نيستم ولي براش دعا ميكننم عزيزم

قربون لطف و محبتت خدا خیرت بده عوضشو ببینی ۳صلوات هم برا شما میفرستم حاجت روا شین

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا ب سلامت خدمتو تموم میکنه

فدات عزیزم ممنونم انشالله خیر ببینین

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
فرستادم.انشاءالله هرکجا هستن سلامت باشن

دنیا دنیا ممنون خدا حفظتون کنه شما و زندگیتون ۳ صلوات براتون فرستادم انشالله حاجت روا شید

الهم صل علی محمد وال محمد

خدا بهتون سلامتی بده ممنون ۳ صلوات میفرستم برای تمام حاجاتتون

مگه قراره چه بلایی سرش بیاد   ؟ سربازیه دیگه

من ی داداش بیشتر ندارم و وحشتناک دوسش دارم دلتنگشم شدیدا

ای بابا میره مرد میشه اگه خدا بخواد

ممنون عزیزجان

رستادم خدا پشت و پناهش باشه

قربون لطف و محبتت خدا حفظتون کنه و صدای خنده و شادی ازخونتون کم نشه انشالله همیشه درپناه خدا ۳ صلوات میفرستم حاجت روا شید

چشم💛

چشمت بی بلا باشه ۳صوات فرستادم شمام حاجت روا شید