2777
2789
عنوان

رابطه کامل دوران عقد ؟

26319 بازدید | 130 پست

بچه ها اگه تجربه دارید میشه کمکم کنید؟ رابطه کامل توی دوران عقد باعث نمیشه مرد از زن زده شه ؟ اصلا درسته رابطه داشتن توی دوران عقد ؟ با توجه به اینکه برای مدت طولانی ای شرایط عروسی رو نداشته باشید و از هم دور باشید و فقط ماهی 6 / 7 روز همو ببینید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

چون این دوران برای اشنایی هست 

زد و خدای نکرده خواستی جدا بشی 

یا اینکه این دوران شیرین رو باید استرس باردارنشدن و مکان هم داشته باشی و اینکه عرف کشور هم نیست اگر باردار شدی یا جدا بشی خانواده مردم ..اره😐

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

ما که تو همون نامزدیم داشتیم

بعضیا میگن اگه باشه مرد دیگه برای عروسی گرفتن عجله نمیکنه

اما من فک نمیکنم این درست باشه

بازم هرکی بنا به شرایط خودش با شرایط کنار میاد

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

مخالفم شديدااااا

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

ی مسائله شخصیه بین دو طرف 

ولی من مخالفم بنظرم مرده دیگه تلاش نمیکنه زودتر عروسی بگیره

دختر داشتن یعنی زندگیت یهو صورتی میشه!    دختر داشتن یعنی کمدی پراز لباسای خوشرنگ  دختر داشتن یعنی اتاقی پراز عروسکای ریزو درش .                                                        دختر داشت یعنی پچ پچ های شبانه مادرو دختری کناریه تخت کوچیک وخوشگل!             دختر داشتن یعنی یه کشو پر از گل سرهای رنگ رنگی...                                                       دختر داشتن یعنی لاک های رنگ وارنگ...        خنده هایی از ته دل،موهای بلند،دامن های زیباو...                                                        در یک کلام دختر داشتن یعنی عشق ...          پرنس زیبای من دختر قشنگم یسنا👑👑👑👸👸👸     

بنظر من بستگی به شوهرت داره جنبه اش و داشته باشه بعدا زبونم لال تو دوران عقد جدا نشید 

من یکی رو میشناسم رابطه داشتن دل زده نشدن که هیچ بیشتر هم وابسته شدن 

وابستگی هم باعث شدش زودتر ازدواج کن 😁

آنکہ خــوبی کنی هــــآری نگیرد آرزوست