2777
2789

سلام دوستان من روز ۱۲ پری خودم آمپول رو تزریق کردم و روز تزریق و فردا شبش پروژه داشتیم و تو زمان پری هم قرص لترو زول استفاده کردم و روز ۷ و ۹ پری آمپول hmg و امروز روز ۱۶پری من هست، لطفا بگید کی باید از بی بی چک استفاده کنم واسه اینکه مطمئن شم باردارم یا نه ممنون   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این امپولو چرا زدین مشکلی داشتی خدایی نکرده یا همینطوری واسه قوی شدن بدنت بود ؟؟

نه اتفاقا مشکلی نداشتم دکتر تجویز کرد منم بعد سونو تو روز ۱۲ رفتم پیشش گفت سایز فولیکولات خوبه نصف آمپول بزن 

امپولhmg باhcgفرق میکنه؟ 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
نه اتفاقا مشکلی نداشتم دکتر تجویز کرد منم بعد سونو تو روز ۱۲ رفتم پیشش گفت سایز فولیکولات خوبه نصف آ ...

مرسی عزیزم انشاالله به حق همین شب هم شما هم همه ی ارزومندا به ارزوهای خوبشون برسن 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
آمپول hmgواسه تقویت فولیکول هست و آمپول hcgواسه آزاد شدن تخمک

اها. مرسی عزیزم

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم