2777
2789
عنوان

قارچ واژن کمک کنین لطفا

214 بازدید | 31 پست

خانوما من رفتم دکتر گفت قارچ داری شیاف نوشت الان دو روزه استفاده میکنم امروز ترشحات رنگ شیر اومد ازم همراه ترشحات بی رنگ...کیا تجربه دارن بعد استفاده از شیافا مثل من شدین یا من اینجوری شدم

خواهشا یه صلوات واسه سالم به دنیا اومدن کنجدم   

اون اضافات شیافه که میاد بیرون گاهی گچی هست گاهی حالت مایع بی رنگ و ابکی شب ها موقع خواب شیاف و بزن حتما

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون اضافات شیافه که میاد بیرون گاهی گچی هست گاهی حالت مایع بی رنگ و ابکی شب ها موقع خواب شیاف و بزن ...

آهان منم ترسیدم چون دکتر گفت قارچ تبدیل میشه به عفونت فکر کردم عفونت گرفتم

سلام وقتتون بخیر یعنی داره اثر میکنه ودفعشون میکنه دیگه اون مایع هم مخلوط شیاف و....است که اون رنگ ...

اره وقتی بلند میشم احساس میکنم اب میاد ازم صبحم که بلند میشم کلا خیس میشه شلوارم

آهان منم ترسیدم چون دکتر گفت قارچ تبدیل میشه به عفونت فکر کردم عفونت گرفتم

نه عزیز طبیعیه تو حرکت هی خارج میشه یا با دستشویی رفتن انقده میاد تا تموم بشه 

ولی خب پد بزار اذیت نشی سوای اون موقع خواب که نیاز به حرکت نداری و بهتر جذب میشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خوب میشم به نظرتون یا عفونت میگیرم بعدش .آخه این ماه پری بشم دارو نوشته بود دکتر واسه اقدامم میخوام اقدام کنم

دقیقا بهترین زمان استفاده اش هم قبل خوابه شب هست

تازه شامپو بچه بابونه فیروز با phصفر هم کمک میکنه

و التهاب و.... رو تسکین میده

روزی دو بار خودتو باهاش با آب ولرم شستشو بده

ولباس زیرتم تند تند عوض کن

یا اصلا در حالت عادی نپوشیدی چه بهتر

دامن بلند بپوش بدون لباس زیر هوا گردش داشته باشه

نه عزیز طبیعیه تو حرکت هی خارج میشه یا با دستشویی رفتن انقده میاد تا تموم بشه  ولی خب پد بزار ...

آهان پس موقع خواب پدمیزارم بعد شیاف 

آهان پس موقع خواب پدمیزارم بعد شیاف 

دقیقا همین کارو بکن 👍

دقیقا بهترین زمان استفاده اش هم قبل خوابه شب هست تازه شامپو بچه بابونه فیروز با phصفر هم کمک میکنه ...

این شیاف ها phواژن رو اسیدی میکنن یا قلیایی تا چه زمانی میمونه اثر phشیاف ها چون میخوام واژنم قلیایی باشه 

ممنونم دوست مهربون

قربونت عزیزم 🌷

اول بذار خوب بشی بعد اقدام کنین چون برای جنین ممکنه خطرناک باشه باعث پارگی کیسه آب میشه وخیلی موار ...

نه بهم ضد حاملگی داده باید اونا تموم بشن پری بشم بعد اقدام میکنم ولی بهم نگفت دارو هاتو تموم شدن بیا چک کنم ببینم رفع شده یا نه