2777
2789

تو ارامش فکر باز امنیت اینکه عزیزانم سالم هستن همیشه جلو چشمام هستن پسرم شوهرم که من دوستش دارم و اون عاشقمه  سلامتی بعد پول و پول بازم پول پول پول ......

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

خودم و خونوادم سالمیم شوهر خوبی دارم خونواده خوبی دارم سایتشون بالا سرمه خواهر مهربونی دارم خدایا شکرت فقط یه بچه بده خوشبختیم تکمیله

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا داشته های زیادی توزندگیم دارن که از داشتنشون خوشحالم اما معنیخوشبختی برای من رسیدن ب آرزوها ...

چي داشته باشي خيليييي خوشبخت ميبيني خودتو؟

چون منم مثه شمام 

خوشبختی یعنی تن سالم یعنی خانواده خوب یعنی پدرومادروخواهروبرادر..یعنی خوشی خانوادت‌...خوشبختی یعنی خوشی اطرافیانت...خوشبختی یعنی قلب پدرومادرت بتپه...خوشبختی یعنی بنده خوب خدابودن...ووووووخوشبختی یعنی یه همسرخوب وپولدار

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔

را تمام مشکلات ای که تو هر زندگی هست واقعا من خوشبخت هستم هم اینکه تنمون سالم هم اینکه بعد از سالها زندگی ذره ای از عشقمون کم نشده و یا عشق کوچولو ام داره بهمون اضافه میشه که خوشبختی مون کامل تر بشه، یه ذره پول بیشتر بشه دیگه بهتر از این نمیشه

چي داشته باشي خيليييي خوشبخت ميبيني خودتو؟ چون منم مثه شمام 

من دختر بااستعدادی بودم خیییلی میتونستم پیشرفت کنم زرنگ بودم وبااعتماد بنفس

شاید اگه دونفر آشغال مانع پیشرفتم نمیشدن الان مسیر زندگیم ب سمت چیز دیگه ای میرفت

باور میکنی الان اشکم سرازیر شد

اینی که الان هستم با من واقعیم خیلی تفاوت داره

از خودم خیییلی ناراضیم چون آدم جنگیدن نبودم

برای خواسته هام نجنگیدم

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
من دختر بااستعدادی بودم خیییلی میتونستم پیشرفت کنم زرنگ بودم وبااعتماد بنفس شاید اگه دونفر آشغال ما ...

منم دقيقا عين خودت 

هميشه حس ميكنم به حقم نرسيدم😢ميكم كاش سال كنكور ب حرف بقيه كوش نميكردم و جسارت داشتم و يه سال ميموندم تا پزشكي قبول بشم 

من اون سال رتبم ١٧٠٠بود 

اكه يه سال ميموندم ختما رابم سه رقمي ميشد الان يه پزشك بودم از بهترين دانشكاهاي ايران

گاهی یک مرد

بهانه دلخوشی یک زن میشود و

یک زن بانی خوشبختی یک مرد...

زندگي کوتاه است کاش بهانه  و بانی باشیم...

هرگز منتظر فرداهاي خيالي نباش،سهمت را از شادي هاي زندگي همين امروز بگير و "در لحظه زندگي كن"

جداا از سلامتی و آرامش و خانواده که خیلیی مهمن ...من خیلی خوشحالم از اینکه برای خانوادم و همسرم و خانواده همسرم مهم هستم بهم اهمیت میدن و هرجاا مشکل داشته باشم پشتم هستن این خیلییی خوشحالم میکنهه خیلیی

منم دقيقا عين خودت  هميشه حس ميكنم به حقم نرسيدم😢ميكم كاش سال كنكور ب حرف بقيه كوش نميكردم و ...

منم رتبه ام هزار بود

شاید اگه ی سال میخوندم حقوق شیراز قبول میشدم

یا اگه همون آزاد حقوق خونده بودم الان ی وکیل بزرگ بودم

یا اگه داداش آشغالم انقدر مانعم نمیشد وموسیقیمو ادامه داده بودم الان استاد بزرگی بودم

تو موسیقی خییییلی استعداد داشتم

استادم خییییلی بهم امید داشت

داداشمو نمیبخشم

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود