2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گزارش یاهو. تا جمعه نیمه ابری یه فسقلی نم بارون.
هفته دیگه تا 4 شنبه افتابی .5 شنبه برفی.

نمی دونم...
کاش این پیشنهاد رزرو رو زودتر می دادی. حالا اگه موافقین یه کاری کنیم... واسه اینکه هی ددر بریم. این هفته قرارامون یرجاش باشه. 2-3 هفته دیگه دوباره قرار بذاریم بریم اونچا که امیرعلی می گه
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
اونجا که میگم با اداره مون قرار داد داره ولی برای غذا یا سرویس های خاص باید پول بدیم تو خیابون کارگر شمالی روبروی پارک لاله است.اگه خواسته باشید من از هفته دیگه می رم سرکار وبرای رزروش اقدام می کنم.این موضوع دیروز به فکرم رسید....اخه خیلی دوست دارم نی نی ها هم اندازه گلمو ببینم...وهمین طور ماماناشونو ....توی این مدت که از بعضی دوستام دور بودم توی اینم سایت دوستای جدیدی پیدا کردم که برام جالبه..
افسانه جون به نظر من در مورد قیمت هاش صحبت کن ببینیم چطور میشه برای چند هفته دیگه .
پس قرار پنج شنبه شد تیراژه ساعت 11؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر جا شد با من تماس بگیرید چون من شاید نتونم بیام نت
یه خبر بد برا من!!!!!!!!!
پنج شنبه بعد ظهر خواهر شوشو جان برا خودش تولد گرفته و ما رو ناهار دعوت کرده گگگررررییییههههه
تولدش امروز بود ولی چون امتحان داره گذاشته پنج شنبه حالم گرفته شد........
ایشالا بهتون خوش بگذره ایشالا تو قرار بعدی که افسانه جون میذاره منم هستم دنگ رو قبول دارم فکر خوبیه......

اگر بتونم اونجا نرم میام ولی درصدش کمه چون میترسم ناراحت شه