2777
2789
عنوان

یاسوج بزنم یا نه

166 بازدید | 11 پست

بچه ها دانشگاه یاسوج تو کدرشته هام بزنم یا نه 

نظرتون در مورد اونجا چیه

مردمش چجورین البته میدونم همه جا خوب و بد هست ولی میخوام ببینم اکثریت چه رفتاری دارن بخصوص با غریبه 

اصفهانیم 

در مورد لرستان خرم آبادم بگین لطفا 

عاشق خوابم 🦥💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت کدوم شهری؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
شهر قشنگی هست از نظر طبیعتشاما امکانات تفریحی زیادی نداره ، اگه تهران هستی فکر کنم سختت باشه اما اگه ...

اصفهانم عزیزم

امکانات تفریحی زیاد واسم ملاک نیست ، بیشتر برام مهمه بدونم امنیتش چجوریه و رفتار مردمش

عاشق خوابم 🦥💜

اصفهانم عزیزمامکانات تفریحی زیاد واسم ملاک نیست ، بیشتر برام مهمه بدونم امنیتش چجوریه و رفتار مردمش

به عنوان کسی که یه رگ لر یاسوجی دار باید بگم بشدت دعوایی هستند و عاشق خلاف خصوصا پسر هاش 😁🤦‍♀️

اصفهان

به نظرم شهرایی که لهجه خاصی دارن نرو. چون شاید زیاد متوجه نشی چی میگن. 

در هرحال شهر سردیه؛ امکانات زیادی هم نداره .  

سعی کن تا میتونی شهرای نزدیک رو بزنی

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)