2777
2789
عنوان

قلب نی نی وایساد 😢😢😢😢

1077 بازدید | 78 پست

یه هماتوم داشتم و کمی خون ریزی رفتم دکتر شیاف و آمپول داد و استراحت مطلق تو هشت هفته رفتم سونو گفت هماتوم جذب شده شرایط نی نی هم خوبه قلبش خوب میزنه دوباره هفته ۹ رفتم سونو شکمی گفتن قلبش وایساده بازم برا اطمینان سونو دادم تایید کردن بعد کلی ناباروری اینم شد سهم من 😢😢😢😢😢 حالا کمکم کنید چه جوری سقطش کنم واقعا از لحاظ روحی داغونم هر کاریم میکنم خون ریزی شروع نمیشه اگه تجربه ای دارین بگین ممنون میشم

پسرم اومدی شدی همه دنیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اولا ناراحت شدم ان شالله خدا سهمت رو به زودی میده و دوما خودسرانه کاری نکن که بدتر کاری میکنی بالایی سر خودت میاری درستش اینه دکترت بدونه خودش آمپولی چیزی میده برای سقط شدنش

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
عزیزم خیلی ناراحت شدم, انشاالله بزودی دوباره نی نی بیاد تو دلت, باید بری دکتر تا واسه سقط دارو بهت ب ...

گفت دارو نمیدیم ممنوعه باید بستری شی تو بیمارستان دارو میدن الان روش طبیعی میخام که قبل بستری شدن خودش سقط شه

پسرم اومدی شدی همه دنیام
دکترم گفت یه هفته هر کار میتونی بکن بندازیش اگه نیفتاد بیا بستری شو و کورتاژ

هر کاری میتونی بکن چیه 

وااااا

عزیزم دکتر باید بهت قرص‌بده که با مصرفش جنین دفع میشه

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

ناراحت نباش عزیزم   ان شاءالله خدا زود ی نینی دیگه بهت میده فقط غصه نخور توروخدا بذار روحیت برگرده بتونی دوباره باردار بشی

زیادی روی آدماحساب بازنکن ی روزی باامضای خودت حسابتوخالی میکنن!💙
دکترم گفت یه هفته هر کار میتونی بکن بندازیش اگه نیفتاد بیا بستری شو و کورتاژ

چه حرف مسخره ایه دکترت زده باید دارو بهت بده برو یه دکتر دیگه یعنی چی هرکاری کن سقط بشه شاید بلایی سرت اومد خدای نکرده

گلم اولا ناراحت شدم ان شالله خدا سهمت رو به زودی میده و دوما خودسرانه کاری نکن که بدتر کاری میکنی با ...

ممنونم عزیزم دکتر یک هفته بهم زمان داده تو خونه بتونم خودم سقط کنم نشد برم بیمارستان

پسرم اومدی شدی همه دنیام