2777
2789
عنوان

لیولی راست میگه بس کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 62 پست
شما پس با حرف مردم تصمیم میگیری تو زندگی  مرذم بگن طلاق بگیر میگیری  خدا به اطرافیانت رح ...

ن خدا ب تو رحم کنه وامثال تو بااین قضاوتاتون.من یکم ازمشگلم و گفتم دیدم چشم و گوشم و بازکردن و منو باواقعیتاروبه روکردن.همین متاسفم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همينكه گفت توو دادگاه طلاق گرفتيم فهميدم دروغه صيغه طلاق توو محضر جاري ميشه من كاملا از اطلاع ...

اینا یه عده آدم عقده ای و کمبود دارن سایت رو گرفتن دستشون. با صدتا کاربری میان و هربار اراجیف جدید میبافن. فاز اینایی که با وجود رو شدن دروغشون باز ازشون دفاع میکنن رو نمیفهمم

عزیزم برای منم مهم نیس ولی وقتی عکس خواستن تاپیک رو قفل کرد. تو دادگاه هم امضاها رو زدن اومدن بیرون! ...

پس بنظرت باید بایستن کل بزنن وبرقصن  و ماشین بیادبوق بزنه واسشون ...طلاق اینجوریه دیگه نمونش دخترخالم هم عقده اول همه کارهارو انجام دادن بعد فقط خودش وپسره رفتن واس طلاق دقیقا تارسیدن اذان داشت میگفت اینجورکه تعریف کرد پسره رفته بیرون دختره داخل مونده وبه همونی که خواسته طلاقشون بده گفته منواون عاشق همیم نزارین جداشیم خونوادش وخونوادم دارن زندگیمون وخراب میکنن اونم ازین جدایی راضی نیست..‌مرده بش میگه ازدرپشتی بروبیرون ماشین بگیربروخونتون اومدبش میگم رفتی بیرون خبرندارم کجایی...اونم برگشته خونشون...پسره تادیده نیستش زنگ زده بش وگفته چرارفتی اونم گفت من نمیتونم ازت جداشم ...والان تفریبا۶ماه ازین ماجرامیگذره وپرونده باطل شده...ودوباره بایدازاول پیگیربشن...ولی الان پسره باخونوادش درگیری داره که دخترومیخوام ولی اونا راضی نمیشن بخاطر اختلاف خونوادگی قدیمی...پسرعمو دخترعمومیشن ...مادر پسره باپدردختره جنگ ودعوادارن نتونستن دووم بیارن دوباره شروع کردن یعنی قراربود همه کینه هافراموش بشه ولی فراموش نکردن وزندگی این دوتا روهم خراب کردن

اینا یه عده آدم عقده ای و کمبود دارن سایت رو گرفتن دستشون. با صدتا کاربری میان و هربار اراجیف جدید م ...

واقعا همینطوره .

ادم دلش میسوزه که چقدر ادم ساده لوح متاسفانه تو این سایت زیاده .

هر چقدرم چرت و پرت به خوردشون میدن ، بازم یه عده میان دفاع میکنن 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
پس بنظرت باید بایستن کل بزنن وبرقصن  و ماشین بیادبوق بزنه واسشون ...طلاق اینجوریه دیگه نمونش دخ ...

عزیز دلم متوجه عرائض بنده نشدی. من تجربه ندارم ولی اونایی که دارن میگن اولا بدون شاهد طلاق نمیشه ثانیا تو محضر انجام میشه نه تو دادگاه. ایشون گفتن دوتایی رفتیم تو دادگاه!!!

اونایی که میگن داستانش دورغه خودتون از اون دسته ادمایی هستین خیالپردازی و دروغ گویی زیاد تو سایت کردین همه رو مثل خودتون میبینید 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
عزیز دلم متوجه عرائض بنده نشدی. من تجربه ندارم ولی اونایی که دارن میگن اولا بدون شاهد طلاق نمیشه ثان ...

آره دقیقا تومحضر میرن ولی اصلا هیچ شاهدی واس دخترخالم نبردن حز خودمسعول طلاق میرفتن واسش...مگه خانومه گفت دادگاه؟؟،شاید کارهاشون تموم شده فقط مونده خوندن صیغه طلاق چون خودشم گفت مهریه رو اونجابخشیدم بهش...اینافکرکنم هنوز دارن کارپرونده طلاق رو تموم میکنن بااین حساب مونده فقط محضر

واقعا همینطوره . ادم دلش میسوزه که چقدر ادم ساده لوح متاسفانه تو این سایت زیاده . هر چقدرم چرت و پ ...

اونوقت چی قراره گیرشون بیاد بنظرتون ...مثلا بچه های سایت جز صبوری دادن به صاحب هرمشکلی چیکارمیتونن بکنن ....؟تازه میتونست اگه سرکاری باشه‌موضوع جنجالی تری پیداکنه نه مسعله ی تکراری طلاق

خودتونو ناراحت نکنید . تو خیالپردازی هاش ، به شوهرش رجوع کرده .

پست اخرشو میتونید ببینید . 

بعد جالب اینجاست تو همون حال که داره با همسرت چت میکنه ، همزمان تو نی نی سایت هم گزارش میده.

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اونوقت چی قراره گیرشون بیاد بنظرتون ...مثلا بچه های سایت جز صبوری دادن به صاحب هرمشکلی چیکارمیتونن ب ...

خوششون میاد عزیزم . از اینکه یه عده برن سرکار خوشخال میشن .

پست های جنجالی هم داشته . شما نگران نباش که چرا سوژه ی طلاق رو برای این تاپیکش انتخاب کرده . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩