2777
2789
عنوان

تزریق ژل وچرپی ب سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 20807 بازدید | 33 پست
میدونی هزینه ژا چقد میشه‌ ب هر سینه ت دو کیلو باید بزنن

ن والاهزینشونمیدونم اگ ازپروتز بیشترشه شاااید شوهرم راضی شه ک پروتزکنم .پروتزدردنداره؟ عوارض نداره؟؟

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
شاید لاغر شدی که سینه هات هم کوچیک شدن چون دوست منم لاغر شد سینه هاش هم کوچیک شدن

اره لاغرشدم .چهارماهه عروسی کردم.مردم تپل میشن من روز ب روز دارم اب میشم مخصوصا سینه هام .اصن دارن محومیشن 😓

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشاالله که محو نمیشن نترس دختر اگر مال لاغریه خوب چاق بشی دوباره برمیگرده 

فک نکنم دیگه چاق بشم عزیزم .ممنون دوست خوبم❤

عزیزم اگه راهی به غیر از عمل سینه پیدا کردی ممنون میشم به منم بگی منم مشکل تو رو دارم از وقتی ک عروس ...

عزیزم میگن روغن خراطین خیلی خوبه  و زرده یاسفیده تخم مرغ .خواهرم ی مدت انجام داد خیلی خوب بود ولی باس ادامش دادوحوصله داشت .باشگاه هم خوبه من ی مدت رفتم حرکت واس سینه مربی بهم داد خوب بود ی مدت ولی وقتی نرفتم بازکوچیک شدن والانم همچنان کوچیکن😭

من سال پیش رفتم برای پروتز سینه پیش دکتر روناک تمدن کارش فوق العاده است من خیلی ریاضیم تو این یک سال ...

هزینت چقدرشدعزیزم؟ دردنداره؟ 

سینه هام کوچیک بود رون هام بزرگ خیلی بد بود هیکلم برای همین شنیده بودم که از میشه از جای دیگه بدن چربی کشید زد به سینه ها. رفتم پیش دکتر ثنایی باهم صحبت کرد و گفت تزریق چربی به سینه یه کم به صرفه نیست و بهتره پروتز سینه انجام بدی . منم پروتز انجام دادم و هم لیپوماتیک برای ران هام انجام دادم.