2777
2789
عنوان

تزریق ژل وچرپی ب سینه

20807 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها سینه هام خیلی کوچیکن خیلی ناراحتم .کسی میدونه تزریق ژل یاچرپی هزینش چقدره و چقدماندگاریشه؟ دوستانی ک تجربه دارن راهنمایی کنین لطفا .ممنون .

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

چربی ببدن بافتش به سینه نمیخوره و نمیشه تزریق کرد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چربی ببدن بافتش به سینه نمیخوره و نمیشه تزریق کرد

پس این چرپی ک میگن چیه من شنیدم ازچرپی بدن خود ادم میزنن ب سینه 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
ژل اگه خوب باشه سالها میمونه برات 

هزینش نمیدونین حدودا چقدره ؟ 

پس این چرپی ک میگن چیه من شنیدم ازچرپی بدن خود ادم میزنن ب سینه 

اون اصلا توصیه نمیشه چون جذب نمیشه و کج و کوله میشه رو سینه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اون اصلا توصیه نمیشه چون جذب نمیشه و کج و کوله میشه رو سینه

اها ممنون عزیزم .یعنی ژل بهتره پس ‌.هزینشو حدودا نمیدونین چقدره ؟؟ 

اها ممنون عزیزم .یعنی ژل بهتره پس ‌.هزینشو حدودا نمیدونین چقدره ؟؟ 

فدات عزیزم

من راستش تا بحال ژل و چربی رو ندیدم کسی بزنه

کلا برای بزرگ شدنه سینه راهی جز پروتز نیست که اونم ده تومن هست

فدات عزیزم من راستش تا بحال ژل و چربی رو ندیدم کسی بزنه کلا برای بزرگ شدنه سینه راهی جز پروتز نیست ...

ممنون دوستم .ازعملش یکم میترسم .شوهرمم گیرداده سینه هات خیلی کوچیک شدن .قبلا اینجوری نبود سینه هام  نمیدونم چم شده کلادارن محومیشن دیگه.بعضیا میگن وکیوم بگیر ولی فک نکنم تاثیرچندانی داشته باشه ‌

ممنون دوستم .ازعملش یکم میترسم .شوهرمم گیرداده سینه هات خیلی کوچیک شدن .قبلا اینجوری نبود سینه ...

در کل همه چیز های دیگه جز پروتز موقتی هستن

پروتز کن

ازعملش میترسم بعد شوهرمم پروتزنمیزاره میگ ژل اگ میخای تزریق کن ولی عمل ن .ژلم میگن دائمی نیست .اعتمادب نفسم خیلی اومده پایین مخصوصا اوقتی ک شوهرم بهم گفته خیییلییی حساس ترشدم 😓

در کل همه چیز های دیگه جز پروتز موقتی هستن

اره راست میگین بنظرخودمم ژل ی مدته فقط بی فایدست .ممنون دوستم❤