2821
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

166 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها کسی تا حالا آزمایش پرو لاکتین داده؟؟؟ دیشب کسی جوابمو نداد الان جواب بدین لطفا" دکتر به من گفت دوساعت بعد اینکه بیدار شدی برو آزمایش بده، حالا چه عیبی داره همون موقع که بیدار شدم برم بدم؟؟؟؟ از 6 صبح بیدارم هیچ کاری ندارم هی خوابم میاد اما نمیخوابم یعنی بخوابی ایرادی داره؟؟؟؟درضمن باید ناشتا باشم یا نه؟؟؟ اگه چیزی میدونین بگین خواهشا"ممنون میشم. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دادم عزیزم دقیقا هرچی دکتر گفت رو رعایت کن چون نتیجه غلط در میاد دو ساعت بعد از خواب پرولاکتین به بالاترین سطح در خون میرسه ولی دوساعت یعنی شما باید بین دو ساعت و سه ساعت بری ازمایش بدی. بعد اینکه اصلا شب قبل نباید امیزش داشته باشی 

باید ناشتا باشی.سینه هات ازشب قبل دست نزده باشی .سوتین تنگ نبسته باشی تا میتونی تکون نخور.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

من یه بار ازمایش هورمونی خواستم بدم گفت کی بیدار شدی گفتم یه ساعته . یه ساعت تمام اونجا نگهم داشت که بشه دو ساعت. مال شما هم حتما دلیلی داره که انقدر مهمه. فکر کنم کلا برا هر ازمایشی باید ناشتا باشی. 

وقتی برگشتی بخواب بجاش  

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

من داده بودم یادمه رفتم آزمایشگاه یه ساعت بود بیدار شده بودم گفت کی بیدار شدی گفتم یه ساعت پیش گف برو یه ساعت دیگه بیا اونجا علاف شده بودم فکرکنم فرقی نمیکنه ناشتا باشی یانه تو باز چیزی نخور اونجا رفتی بپرس 

من داده بودم یادمه رفتم آزمایشگاه یه ساعت بود بیدار شده بودم گفت کی بیدار شدی گفتم یه ساعت پیش گف بر ...

نه دیگه همین کارو میکنم دیگه هرچی گفت رعایت میکنم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩