2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک قبلی ....

96 بازدید | 4 پست

درمورد تاپیک داستان دردناک من....

بعضی صحبتها نسبت به ایشون نامهربان بود ومن انتقادی کردم ازاین برخورد واینکه نباید دل شکست اما احساس کردم ممکنه بعضی بزرگواران ازاین انتقادناراحت شده باشن ودلگیری برای کسی پیش اومده باشه. خواستم عذرخواهی کنم ازهرکسی که ناراحت شده واینکه قصدم دلگیری وناراحت کردن احدی نبوده .قطعا نمیخواستم دل کسی بشکنه.ولی احساس کردم ممکنه کسی ناراحت شده باشه وازاین جهت خیلی ناراحت شدم بازم پوزش میخوام اگر حرفی زدم ناراحتتون کردم .واقعا ببخشید  براتون ارزوی بهترینهارو دارم. 

هرکسی هم ناراحت شده لطفا بیاد من شخصا ازش عذرخواهی میکنم مجدد.

چراانقد اعتماد بنفست کمه عزیز شما ک اصلا حرف بدی نزدی

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاسرکاری بود؟اولش گفت شوهرم باچاقومیخواسته بکشش من نزاشتم..بعدگفت من چاقوروگذاشتم زیرگلوم گفتم اگه بری دم خونشون رگ گردنمومیزنم..بعدگفت ازدواج کرده بادوست خودش..آخرم گفت باشوهرش حسابشورسیدنو زندگیش ازهم پاشیده😞خداخودت به راه راست هدایت کن

شما ک حرف بدی نزدی اخه

مطمئنم کسی ناراحت شده متوجه میشم  به هرحال.اما نمیدونم هرکی هست گردن موازموباریکتر واقعا خواهرانه ازش عذرمیخوام . منظورم هیچ فردخاصی واقعا نبود .