2777
2789
عنوان

کیا خیلی حساس و زود رنجن 😢

1984 بازدید | 41 پست

من خییلی حساسم و سریع ناراحت میشم

مخصوصا توارتباط با همسرم (عقد هستیم)

بهش ابراز علاقه کنم از صدبار ی بارشو جواب نده بم برمیخوره

یا شغل شوهرم جوریه با هر‌ نوع ادمی سروکار‌داره

بارها پیش اومده خانوما بش پیشنهاد رابطه...دادن 

وقتی بم میگه خیلی بهم میریزم

واقعا برای رفعش چیکار میشه کرد😢

خیلی مواقع سعی میکنم ب روم نیارم ولی واقعا نمیشه

این نیز بگذرد....(باردار نیستم تیکر مراسم ازدواجمه😊)

واااای منننن

خیلیییی

پریروز بحثمون شد 

گفت همش باید حواسم باشه چ حرفی میزنم چ حرفی نزنم ک تو ناراحت نشی 

انگار ک دلش پر بود 😬

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

منم مث تو ام ولی زیاد دلخوریتو نشون بدی براش عادی میشه

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطور بودم مخصوصا دوران عقد الان خییییییلی خوب شدم 😎

ایوانکا دختر ترامپ تو خاطراتش از سفر به عربستان گفته سعودیا با یک خنده من، حاضر به هر کاری بودند                         خاطرات موگیرینی از دیدار با نمایندگان مجلس ما منتشر نشه صلوات
واااای منننن خیلیییی پریروز بحثمون شد  گفت همش باید حواسم باشه چ حرفی میزنم چ حرفی نزنم ک تو ...

خیییلی از دست خودم حرص میخورم

نمیخوام‌ازم دور شه😢

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😧😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

منم همینطورم,,,,ولی الان دیگه خودموکنترل میکنم,,,خیییییییییلی زودناراحت میشم,,,همش درحال قهرم خودمم دیگه خسته شدم ولی تقصیراحساساتمهچیکارکنم,,,میریزم به هم حتی گریه هم میکنم,,,,گریه گریه گریه

دلموتوی این روزگارسگی زیرپاگذاشتم وکشتم
من خیلی زود ناراحت میشم  و قهر میکنم و خیرین زود آشتی میکنم...آدم عجیبیم

مث منی خخ

هر جایی که جا واسه نوشتنه می نویسم ...              خدایا شکرت...     بخاطر همه عزیزانم که سالمن...   خدایا خودت حافظ و نگهبان همه باش      
منم مث تو ام ولی زیاد دلخوریتو نشون بدی براش عادی میشه

اره

ولی طفلک همش میگ چرا سرسنگین میشی بام

مگ چی گفتم و..

جوری ک خودم‌شرمنده میشم