کیا بلدن عشوه گری کنند برای شوهرشون من ک هیچی بلد نیستم فقط غذا دست کن خونه تمیز کن بچه ار تمیز تحویل شوهر بده همین از حرف های باحال هیچی نمیتونم بگم هرچی هم میخونم کتاب ک چطور بر خورد کنم بازم با وضعیت من جور در نمیاد آخه ۶صبح شوهر سر کار تا ظهر بعدم دوباره میره تا ۸یا ۹ شب من کی خودمو نشون بدم یه دوختر ۲ساله دارم یه دوختر ۴ ماهه اصلا راهی هست اونم همش خسته هست میخوابه منم ناراحت میشم قهر میکنم چیکار کنم آخه بچه ها من زودنمیخوابن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا منم بلد نیستم تازه امروز بهم میگه تو خیلی بد اخلاقی خیلیی تهاجمی حرف میزنی با کسی گرم نمیگیری در صورتی که من فک میکنم خیلی خوبم. ....ی راههی هم به من بدید دوستان
والا منم بلد نیستم تازه امروز بهم میگه تو خیلی بد اخلاقی خیلیی تهاجمی حرف میزنی با کسی گرم نمیگیری د ...
مردا فقط از همون لحاظ خوش حال باشن بنظرم دیگه هیچی نخوان من ک هر کاری میکنم نمیرسم برای توجه آخه چون بچه کوچیک دارم دیگه جایی واسه خنده شوخی نمی مونه منم ک هیچی از باحال بودن نمیدونم فقط جمع کن بشور بپز😐
صبا بدرقش کن داره میره سرکار حتما حتما بغلش کن و ببوسش وقتیم برمیگرده جلو در منتظرش باش و باز بغلش کن و ببوسش بگو دلت براش تنگ شده بود حتی گاهی وقتا با بچه ها برو استقبالش قبل شام و ناهار ی نوشیدنی بسته ب فصل گرم یا سرد براش حاضر کن بعضی وقتا روزای تعطیل بچه هارو بسپار به مادر یا مادرشوهرت دوتایی برین بیرون ی وقت که خودش تو ماشین نیس گلبرگ رز قرمز بذار زیر آفتاب گیر صبش که میره سرکار بیارتش پایین همه گلا میریزه رو سرش خوشحال میشه شبا حتما در اتاقتونو قفل کنین سعی کن باهم تو ی زمان بخابین براش بچگونه حرف بزن نازش کن براش لقمه بگیر بجز اون بچگونه حرف زدن هیچکدوم ازاینا ایرادی نداره پیش بچه ها اونام یادمیگیرن عشق و دوست داشتنو بی دلیل ی کادوی کوچیک بخر براش همیشه ی ته آرایش داشته باش وقتی میاد خستس از روزی ک داشتی براش بگو چیزای خوب و انرژی دهنده بگو شادباش همیشه ک وقتی یبار ناراحت شدی براش عادی نباشه دلخوری و قهرت
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤