دوستان کسی تجربه ای داره؟؟ همین الان تو مدفوع دختر چهارماهه ام کمی خون دیدم. مقعدش زخم نیست. برای چی اینطور شده؟؟ شیر خودمو میخوره. الانم دارم میبرمش دکتر.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما هم خانم محترم جوابت اینجا بگیر کسی اصلا به شما نگفت حسود،،،، شما گفتین حسودی نکنید چون خودتون نم ...
وقتی من گفتم جای بد و فسادش و هایلایت کن ، منظورم همین بود. اون خانم نادان گفت نشستن و دارن میخندن، چیز دیگه ای نگفت. به جای اینکه مثل ... پاچه بگیری اول برو بخون ببین چی نوشتی، داری از چه حرفی و چه کسی دفاع میکنی.
اون چیزی ک خانم نوشت برا همه یطوز نوشت تو دیر گفتی دوباره درست بخون،،،،،،
خوب بگو، کجا نوشت؟ خیلی مبهم حرف زد . فقط قسمت خندیدن ش و واضح گفت. تو واسه خودت گناه خریدی با تهمت زدن به من. تو دفاع از اون آدم. واقعا نمیفهمم چرا اینکار و کردی؟ من چی گفته بودم که انقدر بد بود؟ تو که انقدر بینای پست های مفهومی اون دوستت هستی، چرا پست من و خوب نخوندی؟ اشاعه فحشا... واقعا برات متاسفم.
دوبار ه بخون گفت وقتی برگشتم،،، یکی از دخترها و پسر پشت درخت یع غلطی میکردن وبقیه میخندیدن،،،،، شما ...
یه خانمی گفت من به این نسل حسودی م میشه. من و محدود میکردن، مجبور شدم شوهر کنم.گیر خواهرشوهر بیافتم. کلی گفتم ولی بیشتر منظورم به اون بود. واقعا پشت درخت تو پارک کاری کردن چیزیه که من بخوام بگم شماها نکردی پس از دست دادی؟؟ اون خانم بیشعور استارتر که گفت زیر چند نفر خوابیدی... محاله ببخشمش. حق الناس سنگینی به گردنشه. ادعای مومن بودن هم داره حتما. ممنونم از عذرخواهیت. خدا میدونه چه حالی شدم از ناراحتی.