2777
2789
عنوان

رگه خون تو مدفوع نوزاد

7640 بازدید | 20 پست

دوستان کسی تجربه ای داره؟؟ همین الان تو مدفوع دختر چهارماهه ام کمی خون دیدم. مقعدش زخم نیست. برای چی اینطور شده؟؟ شیر خودمو میخوره. الانم دارم میبرمش دکتر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم خانم محترم جوابت اینجا بگیر کسی اصلا به شما نگفت حسود،،،، شما گفتین حسودی نکنید چون خودتون نمردین،،،، اصلا بخث نشستن و خندیدن نبود گفت پشت درخت در حال عشق وحال بودت،،،، شما گفتین چون خودتون نکردین حسادت نکنید،،،،،،، حالا چرا بهت برخورد گغتی اشکال ندار ه منم گفتم ان شالله ک همین جور ک برا بقیه مبگ چه اشکال داره برا خودتم همین جوری باشه،،،،،، 

شما هم خانم محترم جوابت اینجا بگیر کسی اصلا به شما نگفت حسود،،،، شما گفتین حسودی نکنید چون خودتون نم ...

وقتی من گفتم جای بد و فسادش و هایلایت کن ، منظورم همین بود. اون خانم نادان گفت نشستن و دارن میخندن، چیز دیگه ای نگفت. به جای اینکه مثل ... پاچه بگیری اول برو بخون ببین چی نوشتی، داری از چه حرفی و چه کسی دفاع میکنی. 

اون چیزی ک خانم نوشت برا همه یطوز نوشت تو دیر گفتی دوباره درست بخون،،،،،، 

خوب بگو، کجا نوشت؟ خیلی مبهم حرف زد . فقط قسمت خندیدن ش و واضح گفت. تو واسه خودت گناه خریدی با تهمت زدن به من. تو دفاع از اون آدم. واقعا نمیفهمم چرا اینکار و کردی؟ من چی گفته بودم که انقدر بد بود؟ تو که انقدر بینای پست های مفهومی اون دوستت هستی، چرا پست من و خوب نخوندی؟ اشاعه فحشا... واقعا برات متاسفم.  

دوبار ه بخون گفت وقتی برگشتم،،، یکی از دخترها و پسر پشت درخت یع غلطی میکردن وبقیه میخندیدن،،،،، شما

هم گفتی چون شما نکردین حسودی میکنین،،،،،، من ک از حرف شما چنین برداشت کردم حال غیر از اینه معذرت میخوام 

دوبار ه بخون گفت وقتی برگشتم،،، یکی از دخترها و پسر پشت درخت یع غلطی میکردن وبقیه میخندیدن،،،،، شما ...

یه خانمی گفت من به این نسل حسودی م میشه.  من و محدود میکردن، مجبور شدم شوهر کنم.گیر خواهرشوهر بیافتم. کلی گفتم ولی بیشتر منظورم به اون بود. واقعا پشت درخت تو پارک کاری کردن چیزیه که من بخوام بگم شماها نکردی پس از دست دادی؟؟ اون خانم بیشعور استارتر که گفت زیر چند نفر خوابیدی... محاله ببخشمش. حق الناس سنگینی به گردنشه. ادعای مومن بودن هم داره حتما. ممنونم از عذرخواهیت. خدا میدونه چه حالی شدم از ناراحتی. 

من دو تا بچه هام این جوری بودند حساسیت به پروتین گاو در لبنیات و گوشت هست به خودت رزیم میده

عزیزم میشه راهنماییم کنی؟

تو مدفکع دخترم ۵۰ روزم رگه های خون بود در صورای که محصولات گاوی نخوردم فقط بیسکوییت خوردم که قبلنا هم میخوردم.

ممکنه حساسیت به چیز دیگه مثلا تخم‌مرغ باشه؟

ای جان😍 تو فقطططط چرخ بزن در من و دل را بتکان😍😍
عزیزم میشه راهنماییم کنی؟ تو مدفکع دخترم ۵۰ روزم رگه های خون بود در صورای که محصولات گاوی نخوردم فق ...

خوب شما شیر پنیر ماست ....نمیخوری اکثر چیزهایی که میخوری توش شیر هست یا شیر خشک .به اضافه خود گوشت هم حساسیت میده

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم