2777
2789
عنوان

رگه خون تو مدفوع نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7646 بازدید | 20 پست
خوب شما شیر پنیر ماست ....نمیخوری اکثر چیزهایی که میخوری توش شیر هست یا شیر خشک .به اضافه خود گوشت ه ...

هیچ کدوم از محصولات گاوی یا چیزیایی که توش شیر باشه رو نخوردم. فقط بیسکوییت که قبلنا هم‌میخوردم.

شما بچه هاتون به پروتئین گاوی حساسیت داشت اینطور بود که اول محصولات گاوی میخوردین و حساسیت نداشتن یهو حساسیت پیدا کردن؟ آخه من تمام غذاهاو چیزایی که میخورم و از اول شیردهی خوردم الان بعد از ۵۰ روز حساس شده یعنی؟☹

ای جان😍 تو فقطططط چرخ بزن در من و دل را بتکان😍😍

سلام دوستان. من دخترم الان هفت ماهشه دوماهگی یه رگه خون دیدم تو مدفوعش بردم دکتر گفت لبنیات نخور منم رعایت کردم ولی دوباره حدود دوماهه هر از گاهی یه رگه کوچیک هست تو مدفوعش همچنان گاهی هست خون تو مدفوعش حتی آزمایش مدفدعم گرفتن ازش گفتن هیچی نیست خوبه جواب آزمایشش .خیلی نگرانم شما نی نی هاتون چیشدن خوب شدن چندبار تکرار شد خون تو مدفوعشون؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکی نیسستتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام خانم. ببخشید من خیلی دیر به دیر سر میزنم. راجع به تجربه خودم بگم که در نهایت خیلی چیز مهمی نبود، دختر من شیرخشک میخورد، شیرخشک آلرژیک مصرف کرد و خوب بود بعدش. تا یکسالگی، بعدش حساسیتش‌ برطرف شد و شیرخشک معمولی و شروع کرد. الان ۱۷ ماهشه.  یه کم رگه خون کوچولو مشکلی نداره، نترس. یه بار یه آشنایی بهم گفت بچه‌ها چون بدنشان ظریفه‌ یا وقتایی زور میزنن یا فشار میارن، شاید به مویرگ کمی خونریزی کنه. ولی همیشه به مدفوعش  دقت کن که بیشتر نشه.