2777
2789
عنوان

به نظرتون خوشبین باشم؟

1018 بازدید | 91 پست

سلام همسرم امروز گوشیش سایلنت بود دلیلی نداره تو خونخ سایلنت کنه زنگ خور نداره زیاد گفت بخاطر این بوده ک فراموش کردم درارم از سایلنت ولی نیم ساعت قبلش تو راه مم پیام دادم ز زدم سریع ورداشت ینی دروغ میگه؟ رو من سایلنت کرده عمدا؟ من چیکار کنم

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد نی نی سایت نیاااا خب شاید اون موقه شما زنگ زدی گوشی جلو چشمش بوده همسر من ک وقتی خاموش میکنه یادش میره دوشن کنه خب اونوخ من باید چکار کنم؟!!!

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

الکی چرا بد به دلت راه میدی 

یعنی نشده تا حالا بیرون خونه گوشیت سایلنت کنی بعد که اومدی خونه هم فراموش کنی از سایلنت برداری

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
زیاد نی نی سایت نیاااا خب شاید اون موقه شما زنگ زدی گوشی جلو چشمش بوده همسر من ک وقتی خاموش میکنه یا ...

تورو خدا کمکم کنین بچه ها میترسم از بس همه بدن

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
الکی چرا بد به دلت راه میدی  یعنی نشده تا حالا بیرون خونه گوشیت سایلنت کنی بعد که اومدی خونه ه ...

مگه معلوم نمیشه وقتی ز بزنی حتی اگه جلو چشمش بوده 

تورو خدا کمکم کنین بچه ها میترسم از بس همه بدن

گلم چن وقت زیر نظرش بگیرش چیزی ندیدی اصلا ب روش نیار

نمیخوام تہ دلتو خالی کنم لطفا بقیہ ھم نریزن سرم ولی موقعی ک شوھرم مشکوک بود گوشیشو سایلنت میکرد یا میرفتم سرگوشیش زرتی میترسید ازم میگرفتش

ماذا فاذا خانمای نی نی سایت

اینهمه سوظن از کجا تا کی گناهها

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
اخه چرا باید سایلنت کنه از چی میترسه البته رو میز بود 

اگه میخواست چیزی پنهون کنه، گوشی جلو چشت نمیزاشت 

کمتر بیا نینی سایت وکمتر قصه های خیانت بخون واست ضرر داره😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔