2821
2789

سلام من پنج روز تا موعدم مونده این سری مثه سری پیش لتروزل خوردم و متفورمین.سری پیش ۵روز جلو انداختم.حالا علایمم فقط کمردرده و یکم تیر کشیدن واژن و یکم تیر کشیدن سینه سمت راستم و نافمم اطرافش درد میکنه که تاحالا تجربشو نداشتم کیااا مثه منن؟بیاین باهم حرف بزنیم اون سری خیلی ناامید شدم خدا خودش این سری کمکم کنه

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

وای منم شمارش معکوسم شروع شده 3 روز دیگه موعدمه ایشالا خدا صدای هممونو بشنوه

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای منم شمارش معکوسم شروع شده 3 روز دیگه موعدمه ایشالا خدا صدای هممونو بشنوه

شما علایمی ندارین؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
این علائمو داشتم دیروز موعدم بود و منفی بود😔

اخی خدا انشاالله این ماه مامانت میکنه.ترشح هم داشتین من ترشح سفید رنگ دارم

من منتظرم ک نی نیم بیا😊😊😍انشالله شماها بزودی دامنتون سبز بشه💋

اخییی الهی انشاالله سالم میاد تو بغلت واسه منم دعا کن این ماه مامان بشم

من منتظرم ک نی نیم بیا😊😊😍انشالله شماها بزودی دامنتون سبز بشه💋

موقع زایمانت حتما منو یادت بیار. همرو دعا کن. ایشالا کوچولوی خوشگل وسالم و خوش قدم دنیا بیاری

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر
شما علایمی ندارین؟

خیلی کسل و بی حالم. کمرم درد میکنه به شدت تیر میکشه

اشتهام زیاد شده و زود به زود گشنم میشه. وزنمم یکم رفته بالا. ترشح کم دارم

درد سینه ندارم اما فشار میدم درد میگیره نمیدونم بازم. اصلا نمیخوام خودمو امیدوار کنم

اخییی الهی انشاالله سالم میاد تو بغلت واسه منم دعا کن این ماه مامان بشم

انشالله،شماهم انشالله این ماه مامان بشی😍💗

خــــــدایـــاشڪــر بخـــــاطـــر همـــہ چــــي 😘😘😘😘❤💋💗
موقع زایمانت حتما منو یادت بیار. همرو دعا کن. ایشالا کوچولوی خوشگل وسالم و خوش قدم دنیا بیاری

انشالله عزیزم💗💋💋

خــــــدایـــاشڪــر بخـــــاطـــر همـــہ چــــي 😘😘😘😘❤💋💗
منم 20 ابان موعدمه...ولی میدونم منفیه ....چمیدونم خدا روچه دیدیم شاید مثبت شد

انشاالله که مثبته واسه منم دعا کن من ۱۱ هم موعدمه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز